Трохи йоду під розсаду томатів - і врожай збиратимете на місяць раніше, ніж сусіди

Правильний догляд як за розсадою томатів, так і вже за висадженими в ґрунт рослинами - запорука гарного майбутнього врожаю, передають Патріоти України.

Автори каналу «Ідеї для дачі та будинку» рекомендують підживлювати помідори після пікірування розчином на основі молока, що, як стверджується, дозволить надалі отримати ранній урожай.

Підживлення готують так: до трьох літрів води додають 250 мл молока, ретельно перемішують і додають 5−6 крапель йоду, після чого ще раз розмішують. Розчин настоюють одну-дві години, після чого поливають помідори під корінь.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...