Трохи лимонного соку - і мікрохвильовка буде як нова: Незвичний лайфхак

Замість того щоб довго і ретельно відтирати крапельки жиру і шматочки їжі, що присохли до стінок мікрохвильової печі, спробуйте ефективніший спосіб, про який розповіли автори популярного інтернет-ресурсу, передають Патріоти України.

Вам знадобиться широка миска, яку можна використовувати у мікрохвильовій печі. Наповніть її чистою теплою водою, до якої варто додати трохи лимонного соку, і поставте в піч. Увімкніть потужність на максимум і дайте агрегату працювати протягом 5 хвилин.

За цей час вода почне випаровуватися. Крапельки пари осідатимуть на стелі, дні та стінках мікрохвильової печі та розм’якшувати жир та інші забруднення. Після того, як закінчиться «розігрів», зачекайте ще 10−15 хвилин, а потім ємність з водою можна дістати.

Залишиться тільки протерти середину техніки серветкою з мікрофібри, і можна насолоджуватися вражаючим результатом. Допомогти в очищенні печі може і звичайний лимон. Як його використати, дивіться на відео.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...