Вівсянка - це одна з найпопулярніших каш, які часто їдять на сніданок, доповнюючи фруктами, ягодами, медом, шоколадом. Водночас є декілька продуктів, які поєднуючись з вівсянкою, роблять її не корисною та позбавляють поживності, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, які три продукти не можна поєднувати з вівсянкою.
Сіль
Перш за все, фахівці не радять солити вівсянку. Річ у тім, що каша у чистому вигляді містить у собі малий відсоток натрію. Тож, не потрібно руйнувати її користь одним інгредієнтом.
Цукор
Те ж саме стосується і цукру. Крупа сама по собі має у своєму складі добре засвоювані вуглеводу, які, своєю чергою, не провокують різке підвищення цукру. Як альтернативу краще обрати мед.
Варення
Багато хто помилково вважає, що домашнє варення – це корисний десерт, який містить у собі натуральні ягоди чи фрукти. Але не слід забувати, що закривають його з великою кількістю цукру, що вже не є дієтично та калорійно. Для яскравого смаку та привабливого вигляду кашу краще доповнити свіжими фруктами чи ягодами.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...