Три інгредієнти, щоб котлети були соковитими

Котлети - давня страва, і скільки господинь - стільки й рецептів. Але в усіх ціниться м’якість і соковитість. Якщо м’якість в основному залежить від сорту і якості м’яса, то соковиті котлети можна приготувати, ввівши до них три інгредієнти.

Подробиці

Перший — це молоко, в якому ви намочуєте білий хліб. Його треба брати стільки, щоб розмочило хліб, а коли ви його перемнете, то консистенція суміші має бути як густа сметана. Не переживайте, що котлети не будуть триматися купи. Вбийте в хлібо-молочну суміш яйця – і котлети не тільки не розпадатимуться, а й будуть соковитими.

Другий – сода. Її треба додавати небагато – на 1 кг фаршу всього пів чайної ложки.

Третій – звичайне сало або вершкове масло. Якщо берете сало, то його слід перемолоти разом із м’ясом. А коли масло, то його слід попередньо порізати на невеликі шматочки (2х1 см), заморозити. А коли виробляти котлети, класти в серединку кожної.

Смакота! Як засолити скумбрію за дві години без води та оцту

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:12

Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...