Три помилки, які залишають ваш дім брудним: Прибиральниця пояснила, як зробити все правильно

Бувають ситуації, коли потрібно швидко прибрати дім і господині не приділяють достатньо часу, щоб вичистити весь бруд та пил. Тоді вони припускаються помилок, які роблять будинок ще бруднішим, передають Патріоти України.

Професійна прибиральниця Ванеса Амаро на своїй сторінці в Instagram розповіла, що не варто робити під час прибирання. Знадобиться лише кілька хвилин, щоб добре очистити необхідні поверхні.лінню. Тому що може виникнути спокуса витерти пил лише на поверхнях, які дуже помітні, а меблі, та шафи залишити запиленими.

Щоб протерти всі поверхні, знадобиться небагато часу. Пил та бруд накопичуються у важкодоступних місцях і тоді негативно впливають на наше здоров'я.

Те саме стосується і того, як ви пилососите. Якщо очистити лише видимі ділянки, а куточки і щілинки пропустити, то тоді буде важко дістати все сміття та бруд звідти. Може здатися, що це не має великого значення, але бруд швидко накопичується і може зіпсувати меблі.

Якщо ви допомагаєте прибирати друзям або родині в їхній оселі, то ніколи не відкривайте шухляд. Там можуть бути речі, які не повинні бачити інші. Тому прибирайте тільки там, де показали господарі.

Все дуже просто! Як кислий сир зробити нормальним на смак лише за 30 хвилин

субота, 15 червень 2024, 21:07

Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України. Для прове...

Що треба зробити, щоб звичайні котлети набули копченого смаку

субота, 15 червень 2024, 17:14

Якщо потрібна смачна до швидка м’ясна страва, треба смажити котлети. Вони майже ніколи не набридають. Особливо, коли можна робити з них різні інтерпретації. Спробуйте приготувати котлети з копченим смаком. Це змінить враженням про звичну страву,, перед...