Звичайний овочевий салат - досить популярна страва, яка ідеально поєднується з м’ясом та багатьма гарнірами. Свіжі овочі чудово пасуватимуть і до ароматного пухкого пюре, звареного за всіма правилами, і до гречки, і до макаронів, і до інших гарнірів. Проте, ви можете приготувати не типовий салат а-ля "змішали овочі, додали заправку - готово", а дещо дійсно неймовірне, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам спробувати три секретні інгредієнти, які зроблять смак вашого салату набагато цікавішим. Цим кулінарним лайфхаком ділиться prostoway.
Зазвичай господині заправляють салат оливковою чи соняшниковою олією, майонезом або ж сметаною. Але замість звичних інгредієнтів можна зробити трохи складнішу заправку, яку підкреслить смак кожного інгредієнта у салаті. Готується вона досить просто: змішуємо оливкову олію, часник, мелений перець і лимонний сік.
Якщо додати зовсім трішечки ванілі, салат матиме цікаву пікантну нотку. Головне — не переборщити з кількістю пряності, бо ефект може виявитися зворотнім.
Суттєво покращити смак салату можна і за допомогою звичайного сиру. Для овочевих салатів краще використовувати різновиди з низьким відсотком жирності, наприклад, фету, сулугуні, сіртакі тощо. Так страва відразу зміниться на смак і при цьому стане трохи поживнішою.
Картопляне пюре - страва, яку готують у кожній родині. Воно підходить як гарнір майже до будь-якого м'яса або риби. Зазвичай у пюре додають вершкове масло або молоко, однак є ще один інгредієнт, який здатен зробити смак особливим, передають Патріоти Ук...
Ціни на вживані автомобілі завжди нижчі порівняно з новими машинами. Але навіть у випадку з недорогими машинами покупці шукають найнадійніші варіанти. Експерти назвали 10 таких автомобілів, передають Патріоти України. Надійність дуже цікавить покупців ...