Тримайтесь старої доброї 10-ки: ​Експерти рекомендують не переходити на Windows 11

Експерти аналітичної компанії Gartner радять користувачам не поспішати з установкою Windows 11. Як передає Report, віце-президент Gartner з досліджень Стівен Клейнханс назвав нову операційну систему "запізнілим оновленням", зазначають Патріоти України.

Хоча експерт оцінив оновлений Microsoft Store, підтримку додатків Android і відмова від використання браузера Internet Explorer, на його думку, всі ці можливості могли бути випущені як ще одне оновлення для Windows 10.
Клейнханс порадив користувачам не поспішати з переходом Windows 11, оскільки все ще незрозуміло, чи буде нова операційна система підтримувати застаріле обладнання. За його словами, немає ніякої гарантії, що після переходу на оновлену ОС стара техніка продовжить працювати.
В цілому, Клейнханс не очікує, що Windows 11 почне користуватися масовим попитом найближчим часом.
"До початку 2023 року менше 10% нових корпоративних персональних комп'ютерів будуть оснащені Windows 11", - вважає він.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...