Тривожність чи ентузіазм? Оберіть дерево на картинці - і дізнайтеся, яка ваша емоція домінуюча

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, яка емоція домінує у вас, передають Патріоти України.

1. Меланхолія

Якщо ви обрали перше дерево, значить ви людина меланхолійна. Іноді ви говорите «у минулому було краще». Попри те, що ви дивитеся на життя з оптимізмом, ви не можете перестати відчувати ностальгію, і вам дійсно хочеться повернутися до якихось старих моментів вашого життя. Майбутнє вас трохи лягає. Ваше велике завдання полягає в тому, щоб зрозуміти, як жити сьогоднішнім днем.

2. Ентузіазм

Якщо ви вибрали друге дерево, емоція, яка домінує у вас — це ентузіазм. Для вас життя здається постійним випробуванням, і ви щиро бажаєте впоратися з ними. Виклики роблять вас щасливими, але ви маєте силу для їх вирішення. Іноді ви занадто сильно захоплюєтесь цією енергією і можете приймати рішення, які є трохи поспішними. В довгостроковій перспективі ви зазвичай отримуєте те, чого хочете, навіть якщо вам потрібно зробити щось кілька разів та "пробивати стіни".


3. Тривожність

Якщо ви обрали третє дерево, емоція, яка домінує у вас — це тривога. Думки у вашій голові не припиняються. Ви уважно ставитеся до всього, що відбувається навколо, дбаєте про речі та людей. Ось чому ви зазвичай стурбовані та тривожні. Навколо вас завжди є вир подій, які потрібно вирішувати. Ви повинні навчитися не брати всю відповідальність на свої плечі. Зрештою, лише ви керуєте своїм життям. Пам'ятайте — лише ви маєте контроль над своїми думками та своїм життям.

4. Емпатія

Якщо ви обрали четверте дерево — ви дуже емпатична людина. Іноді це призводить до того, що ви трохи втрачаєте свою сутність. Ви добра людина, хороший друг і компаньйон, але іноді ви почуваєтесь трохи самотнім. Емоція, яка домінує над вами, пов’язана з турботою про інших. Ви повинні навчитися трохи більше піклуватися про себе. Пам’ятайте, що ви не повинні сидіти склавши руки й чекати, що хтось зробить це за вас.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...