Їх можна подати в якості гарячої страви або холодної закуски. І в
тому, і в іншому вигляді котлетки виходять надзвичайно смачними і точно
сподобаються всім, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
1 кілограм курячого м'яса
1 цибулина
1 столова ложка сметани
сіль, перець на свій смак
борошно
рослинна олія
Для начинки:
1 цибулина
1 морква
2 солоних огірків
3 курячих яйця
Починаємо приготування:
Беремо м'ясо і пропускаємо через м'ясорубку. Точно так само чинимо з очищеною цибулею.
У фарш додаємо сіль і перець на свій смак, сметану і все добре перемішуємо руками протягом 5 хвилин.
Цибулю
нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо овочі до м'якості. Подрібнюємо солоні огірки і віджимаємо від
зайвої рідини.
У миску кладемо обсмажені овочі і солоні огірки, все перчимо і перемішуємо.
Беремо
шматочок харчової плівки і зверху кладемо трохи фаршу. В середину
кладемо трохи начинки і обережно загортаємо її. Формуємо котлетку і
вмочуємо в борошні, перекладаємо на дошку, присипану борошном. Таким
чином формуємо всі котлети.
У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Підсипаємо борошно і замішуємо рідке тісто.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Беремо котлетку,
занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Точно так само чинимо з іншими
котлетками. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум'яного стану.
На гарнір до котлеток можна подати картоплю, рис, крупу або салат.
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...