Їх можна подати в якості гарячої страви або холодної закуски. І в
тому, і в іншому вигляді котлетки виходять надзвичайно смачними і точно
сподобаються всім, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
1 кілограм курячого м'яса
1 цибулина
1 столова ложка сметани
сіль, перець на свій смак
борошно
рослинна олія
Для начинки:
1 цибулина
1 морква
2 солоних огірків
3 курячих яйця
Починаємо приготування:
Беремо м'ясо і пропускаємо через м'ясорубку. Точно так само чинимо з очищеною цибулею.
У фарш додаємо сіль і перець на свій смак, сметану і все добре перемішуємо руками протягом 5 хвилин.
Цибулю
нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо овочі до м'якості. Подрібнюємо солоні огірки і віджимаємо від
зайвої рідини.
У миску кладемо обсмажені овочі і солоні огірки, все перчимо і перемішуємо.
Беремо
шматочок харчової плівки і зверху кладемо трохи фаршу. В середину
кладемо трохи начинки і обережно загортаємо її. Формуємо котлетку і
вмочуємо в борошні, перекладаємо на дошку, присипану борошном. Таким
чином формуємо всі котлети.
У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Підсипаємо борошно і замішуємо рідке тісто.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Беремо котлетку,
занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Точно так само чинимо з іншими
котлетками. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум'яного стану.
На гарнір до котлеток можна подати картоплю, рис, крупу або салат.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...