Їх можна подати в якості гарячої страви або холодної закуски. І в
тому, і в іншому вигляді котлетки виходять надзвичайно смачними і точно
сподобаються всім, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
1 кілограм курячого м'яса
1 цибулина
1 столова ложка сметани
сіль, перець на свій смак
борошно
рослинна олія
Для начинки:
1 цибулина
1 морква
2 солоних огірків
3 курячих яйця
Починаємо приготування:
Беремо м'ясо і пропускаємо через м'ясорубку. Точно так само чинимо з очищеною цибулею.
У фарш додаємо сіль і перець на свій смак, сметану і все добре перемішуємо руками протягом 5 хвилин.
Цибулю
нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо овочі до м'якості. Подрібнюємо солоні огірки і віджимаємо від
зайвої рідини.
У миску кладемо обсмажені овочі і солоні огірки, все перчимо і перемішуємо.
Беремо
шматочок харчової плівки і зверху кладемо трохи фаршу. В середину
кладемо трохи начинки і обережно загортаємо її. Формуємо котлетку і
вмочуємо в борошні, перекладаємо на дошку, присипану борошном. Таким
чином формуємо всі котлети.
У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Підсипаємо борошно і замішуємо рідке тісто.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Беремо котлетку,
занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Точно так само чинимо з іншими
котлетками. Обсмажуємо їх з двох сторін до рум'яного стану.
На гарнір до котлеток можна подати картоплю, рис, крупу або салат.
Життя - це неймовірна подорож, але часом ми не розуміємо, наскільки важливі наші вибори до того, як настане старість. Багато людей, доживши до похилого віку, усвідомлюють, що могли б зробити щось по-іншому. Дізнайтесь, про що шкодують люди в старості, ...
Як показало довготривале дослідження серед людей середнього та похилого віку, вживання низькокалорійних та безкалорійних штучних підсолоджувачів може шкодити когнітивним функціям. Про це пише лікар гастроентеролог-дієтолог Олег Швець, передають Патріот...