Це абсолютно нова і незвичайна страва! Рулет зі скумбрії - таку смакоту варто приготувати

Красиві і оригінальні м'ясні і рибні рулети - неодмінні лідери святкових застіль! Пропонуємо вам приготувати рулет зі скумбрії, рибки, яка сьогодні завоювала високу популярність завдяки відмінним смаковим якостям і своїй користі, передають Патріоти України.

У цьому рулеті більш ніж вдало підібрані продукти. Якщо ви докладете максимум старань на етапі обробки риби та збирання рулету — у вас вийде все просто чудово!

Інгредієнти:

  • свіжоморожена скумбрія — 1 штука,
  • желатин — 15 г.
  • половинка вареної моркви
  • варене яйце — 1 штука
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Розбираємо скумбрію на філе, залишаючи шкірку.
  2. Кладемо філе шкіркою вниз, посипаємо одну частину желатином, солимо обидві частини.
  3. Викладаємо на ту частину, де желатин терту на дрібній шатківниці моркву і четвертинки яйця.
  4. Накриваємо другою половиною філе і викладаємо скумбрію на харчову плівку, туго звертаємо.
  5. Перев'язуємо нитками.
  6. Кип'ятимо в каструлі воду, солимо і варимо в ній скумбрію 15 хвилин.
  7. Потім дістаємо рибу і кладемо під гніт на 2 години.
  8. Потім прибираємо в холодильник на 3 години, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки.
Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Мольфар назвав подарунки, які ніколи не можна дарувати і приймати, аби не накликати біду

понеділок, 15 грудень 2025, 18:49

Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...

Це може здивувати! ТОП-10 причин, чому взимку потрібно пити ще більше води

понеділок, 15 грудень 2025, 18:30

Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...