Це абсолютно нова і незвичайна страва! Рулет зі скумбрії - таку смакоту варто приготувати

Красиві і оригінальні м'ясні і рибні рулети - неодмінні лідери святкових застіль! Пропонуємо вам приготувати рулет зі скумбрії, рибки, яка сьогодні завоювала високу популярність завдяки відмінним смаковим якостям і своїй користі, передають Патріоти України.

У цьому рулеті більш ніж вдало підібрані продукти. Якщо ви докладете максимум старань на етапі обробки риби та збирання рулету — у вас вийде все просто чудово!

Інгредієнти:

  • свіжоморожена скумбрія — 1 штука,
  • желатин — 15 г.
  • половинка вареної моркви
  • варене яйце — 1 штука
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Розбираємо скумбрію на філе, залишаючи шкірку.
  2. Кладемо філе шкіркою вниз, посипаємо одну частину желатином, солимо обидві частини.
  3. Викладаємо на ту частину, де желатин терту на дрібній шатківниці моркву і четвертинки яйця.
  4. Накриваємо другою половиною філе і викладаємо скумбрію на харчову плівку, туго звертаємо.
  5. Перев'язуємо нитками.
  6. Кип'ятимо в каструлі воду, солимо і варимо в ній скумбрію 15 хвилин.
  7. Потім дістаємо рибу і кладемо під гніт на 2 години.
  8. Потім прибираємо в холодильник на 3 години, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки.
Джерело: Ukr.Media

Інакше пошкодуєте! Шкідливі харчові звички, від яких варто відмовитись негайно

середа, 2 квітень 2025, 6:47

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...

Помилка може дорого коштувати! Кому в жодному разі не можна їсти вершкове масло

середа, 2 квітень 2025, 5:40

Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...