Це буде дуже смачно! Млинці, які не рвуться: Тетяна Литвинова поділилася рецептом та секретами

Приготувати смачні та вдалі млинці - мрія кожної господині, але дуже часто навіть така елементарна страва може бути несмачною. Причин для цього багато, але найголовніша – погане, забите тісто з якого в результаті вийдуть млинці, які рвуться, передають Патріоти України.

Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася на своєму YouTube-каналі секретами та рецептом смачних, ароматних млинців, які не порвуться під час смаження та, які ви з легкістю приготуєте вдомаСекрети від кулінарки:

  • змастіть сковороду вершковим малом
  • налийте тісто й крутіть скороводку, щоб тісто добре розподілилося і млинці були тоненькими та смачними
  • обов'язково додайте в тісто молоко та окріп, олію та масл

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г
  • яйця – 6 шт.
  • окріп – 250 мл
  • молоко – 500 мл
  • олія – 30 г
  • масло вершкове – 30
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Збийте міксером одразу всі 6 яєць з молоком, додайте цукор й далі продовжуйте збивати.

2. Додайте просіяне борошно й далі збивайте міксером, щоб не було грудок.

3. Після – вилийте в тісто молоко й додайте трохи солі, далі знову збивайте міксером.

4. Вилийте молоко, що залишилося й збивайте тісто, але вже вінчиком.5. Щоб тісто не залишати на 30 хвилин, щоб воно "підійшло", влийте окріп й перемішайте.

6. В самому кінці влийте олію, перемішайте, розтопіть вершкове масло й додайте в тісто й можна смажити.

Подавати млинці можна з ягодами, будь-яким сиропом, а також з сирною та м'ясною начинками.

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...