Приготувати смачні та вдалі млинці - мрія кожної господині, але дуже часто навіть така елементарна страва може бути несмачною. Причин для цього багато, але найголовніша – погане, забите тісто з якого в результаті вийдуть млинці, які рвуться, передають Патріоти України.
Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася на своєму YouTube-каналі секретами та рецептом смачних, ароматних млинців, які не порвуться під час смаження та, які ви з легкістю приготуєте вдомаСекрети від кулінарки:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збийте міксером одразу всі 6 яєць з молоком, додайте цукор й далі продовжуйте збивати.
2. Додайте просіяне борошно й далі збивайте міксером, щоб не було грудок.
3. Після – вилийте в тісто молоко й додайте трохи солі, далі знову збивайте міксером.
4. Вилийте молоко, що залишилося й збивайте тісто, але вже вінчиком.5. Щоб тісто не залишати на 30 хвилин, щоб воно "підійшло", влийте окріп й перемішайте.
6. В самому кінці влийте олію, перемішайте, розтопіть вершкове масло й додайте в тісто й можна смажити.
Подавати млинці можна з ягодами, будь-яким сиропом, а також з сирною та м'ясною начинками.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...