Це буде дуже смачно! Млинці, які не рвуться: Тетяна Литвинова поділилася рецептом та секретами

Приготувати смачні та вдалі млинці - мрія кожної господині, але дуже часто навіть така елементарна страва може бути несмачною. Причин для цього багато, але найголовніша – погане, забите тісто з якого в результаті вийдуть млинці, які рвуться, передають Патріоти України.

Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася на своєму YouTube-каналі секретами та рецептом смачних, ароматних млинців, які не порвуться під час смаження та, які ви з легкістю приготуєте вдомаСекрети від кулінарки:

  • змастіть сковороду вершковим малом
  • налийте тісто й крутіть скороводку, щоб тісто добре розподілилося і млинці були тоненькими та смачними
  • обов'язково додайте в тісто молоко та окріп, олію та масл

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г
  • яйця – 6 шт.
  • окріп – 250 мл
  • молоко – 500 мл
  • олія – 30 г
  • масло вершкове – 30
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Збийте міксером одразу всі 6 яєць з молоком, додайте цукор й далі продовжуйте збивати.

2. Додайте просіяне борошно й далі збивайте міксером, щоб не було грудок.

3. Після – вилийте в тісто молоко й додайте трохи солі, далі знову збивайте міксером.

4. Вилийте молоко, що залишилося й збивайте тісто, але вже вінчиком.5. Щоб тісто не залишати на 30 хвилин, щоб воно "підійшло", влийте окріп й перемішайте.

6. В самому кінці влийте олію, перемішайте, розтопіть вершкове масло й додайте в тісто й можна смажити.

Подавати млинці можна з ягодами, будь-яким сиропом, а також з сирною та м'ясною начинками.

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...

Дещо в списку може здивувати! Названо продукти, які завдають довгострокової шкоди печінці

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:50

Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...