Це буде дуже смачно! Млинці, які не рвуться: Тетяна Литвинова поділилася рецептом та секретами

Приготувати смачні та вдалі млинці - мрія кожної господині, але дуже часто навіть така елементарна страва може бути несмачною. Причин для цього багато, але найголовніша – погане, забите тісто з якого в результаті вийдуть млинці, які рвуться, передають Патріоти України.

Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася на своєму YouTube-каналі секретами та рецептом смачних, ароматних млинців, які не порвуться під час смаження та, які ви з легкістю приготуєте вдомаСекрети від кулінарки:

  • змастіть сковороду вершковим малом
  • налийте тісто й крутіть скороводку, щоб тісто добре розподілилося і млинці були тоненькими та смачними
  • обов'язково додайте в тісто молоко та окріп, олію та масл

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г
  • яйця – 6 шт.
  • окріп – 250 мл
  • молоко – 500 мл
  • олія – 30 г
  • масло вершкове – 30
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Збийте міксером одразу всі 6 яєць з молоком, додайте цукор й далі продовжуйте збивати.

2. Додайте просіяне борошно й далі збивайте міксером, щоб не було грудок.

3. Після – вилийте в тісто молоко й додайте трохи солі, далі знову збивайте міксером.

4. Вилийте молоко, що залишилося й збивайте тісто, але вже вінчиком.5. Щоб тісто не залишати на 30 хвилин, щоб воно "підійшло", влийте окріп й перемішайте.

6. В самому кінці влийте олію, перемішайте, розтопіть вершкове масло й додайте в тісто й можна смажити.

Подавати млинці можна з ягодами, будь-яким сиропом, а також з сирною та м'ясною начинками.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...