Приготувати смачні та вдалі млинці - мрія кожної господині, але дуже часто навіть така елементарна страва може бути несмачною. Причин для цього багато, але найголовніша – погане, забите тісто з якого в результаті вийдуть млинці, які рвуться, передають Патріоти України.
Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася на своєму YouTube-каналі секретами та рецептом смачних, ароматних млинців, які не порвуться під час смаження та, які ви з легкістю приготуєте вдомаСекрети від кулінарки:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збийте міксером одразу всі 6 яєць з молоком, додайте цукор й далі продовжуйте збивати.
2. Додайте просіяне борошно й далі збивайте міксером, щоб не було грудок.
3. Після – вилийте в тісто молоко й додайте трохи солі, далі знову збивайте міксером.
4. Вилийте молоко, що залишилося й збивайте тісто, але вже вінчиком.5. Щоб тісто не залишати на 30 хвилин, щоб воно "підійшло", влийте окріп й перемішайте.
6. В самому кінці влийте олію, перемішайте, розтопіть вершкове масло й додайте в тісто й можна смажити.
Подавати млинці можна з ягодами, будь-яким сиропом, а також з сирною та м'ясною начинками.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...