
Лікарі з'ясували, скільки пива можна безпечно випити в день, розповіли, в чому користь напою, чому від нього можна набрати вагу. Скільки пива можна випити в день, щоб не нашкодити здоров'ю - читайте нижче в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.
Нещодавно японські вчені знайшли в пиві речовину під назвою ксантогумол. Як виявилося, воно здатне захистити мозок людини від вікових змін і навіть онкології.
Регулярне вживання напою може знизити ймовірність утворення каменів у нирках.
Хмільний напій містить такі необхідні людині вітаміни і мікроелементи:
У ньому містяться такі некорисні речовини:
Якщо зловживати пивом, може розвинутися алкоголізм. При цьому залежність від пива вважається дуже підступною, адже вживання цього напою приймається суспільством більш лояльно, на відміну від міцних напоїв.
У складі пива є важкий метал - кобальт. Він потрапляє туди з хмелю, шишки якого використовують в пивоварінні. Кобальт дуже шкідливий для серця.
Крім того в пиві є фітогормони, які у чоловіків викликають такі зміни, як ріст живота, грудних залоз, м'язи втрачають тонус, знижується лібідо.
У жінок на обличчі з'являється рослинність, голос стає більш грубим, фігура стає незграбною, може порушуватися менструальний цикл, зростає ризик розвитку раку молочної залози.
Для чоловіків одноразовою дозою є один літр, а для жінок - 500 мл. Але це звичайно ж не щодня.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...