Це буде смакота! Два інгредієнти для маринаду, які врятують навіть переморожену рибу

Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.

Всього два інгредієнти

Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.

Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.

Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.

Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!

Народні прикмети на 11 травня: В день Кирила і Мефодія дізнаємось, яким буде літо

субота, 11 травень 2024, 7:05

Православна церква України 11 травня за новим стилем вшановує пам'ять рівноапостольних Кирила і Мефодія, творців церковнослов'янської мови. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучеників Дади, Максима і Квінтиліана. . День Кирила і Мефодія зда...

А ви це знали? Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

субота, 11 травень 2024, 6:12

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне таке і піде мова в цій стат...