Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.
Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.
Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.
Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.
Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!
Якщо ви звикли додавати до кави вершки чи цукор, це може стати причиною здуття живота та набору ваги, навіть якщо використовуєте підсолоджувачі без цукру. Відмова від таких добавок покращить травлення, зменшить набряки та допоможе контролювати вагу, пе...
Щоб подовжити термін служби батарейки, потрібно правильно її використовувати, зберігати і доглядати. Ось кілька порад, які допоможуть вам продовжити час роботи батареї, передають Патріоти України. Сучасні літій-іонні батареї (які використовуються в біл...