Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.
Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.
Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.
Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.
Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!
Не всім по кишені дорогі салони краси та ін’єкції ботоксу. Але аптечна мазь з календулою може стати бюджетною альтернативою для догляду за шкірою обличчя, передають Патріоти України. Мазь діє повільно, але ефективно: глибоке зволоження та захисний бар’...
Хочете швидко потренувати мозок? Перевірте свою уважність у цьому челенджі з TikTok. Чи зможете ви знайти вагітну жінку за 20 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — ноги трьох жінок у примірочній магазину, кожна має свій номер: 1, 2 або 3....