Це буде справжня смакота! Універсальний рецепт, який підійде для будь-якої риби - допоможе розкрити смак

Риба - це один із небагатьох продуктів, які вважаються джерелом великої кількості поживних речовин. Подейкують, що саме через це фахівці радять вживати цей продукт хоча б 2-3 рази на тиждень. Зберегти корисні властивості та повністю розкрити смак риби можна шляхом запікання. До того ж такий спосіб допомагає значно заощадити час, передають Патріоти України.

Дієтологиня Богдана Тарасюк поділилася універсальним рецептом, який підійде для будь-якої риби. Опубліковано в Instagram.

Інгредієнти:

  • Риба – 500 г
  • Томат – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Твердий сир – 50 г
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порізати кільцями та викласти на форму.
  2. Рибу почистити, порізати та покласти на цибулю.
  3. Подрібнити часник та посипати рибу. Посолити та поперчити.
  4. Змастити сметаною.
  5. Порізати помідори кільцями та викласти зверху.
  6. Потерти сир та посипати рибу перед запіканням або після.
  7. Перед подачею посипати зеленню.

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...

Ви могли це не знати! Як довго можна використовувати туш, помаду і крем для обличчя

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 12:35

Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...