Це буде справжня смакота! Універсальний рецепт, який підійде для будь-якої риби - допоможе розкрити смак

Риба - це один із небагатьох продуктів, які вважаються джерелом великої кількості поживних речовин. Подейкують, що саме через це фахівці радять вживати цей продукт хоча б 2-3 рази на тиждень. Зберегти корисні властивості та повністю розкрити смак риби можна шляхом запікання. До того ж такий спосіб допомагає значно заощадити час, передають Патріоти України.

Дієтологиня Богдана Тарасюк поділилася універсальним рецептом, який підійде для будь-якої риби. Опубліковано в Instagram.

Інгредієнти:

  • Риба – 500 г
  • Томат – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Твердий сир – 50 г
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порізати кільцями та викласти на форму.
  2. Рибу почистити, порізати та покласти на цибулю.
  3. Подрібнити часник та посипати рибу. Посолити та поперчити.
  4. Змастити сметаною.
  5. Порізати помідори кільцями та викласти зверху.
  6. Потерти сир та посипати рибу перед запіканням або після.
  7. Перед подачею посипати зеленню.

Осінній смак щастя: Яблучний пиріг з корицею, який закохає у себе з першого шматка

субота, 13 вересень 2025, 19:06

Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...

Все просто! Додайте цей вітамін у свій раціон і захистіть шкіру від небезпечної меланоми

субота, 13 вересень 2025, 18:45

Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...