Це буде справжня смакота! Універсальний рецепт, який підійде для будь-якої риби - допоможе розкрити смак

Риба - це один із небагатьох продуктів, які вважаються джерелом великої кількості поживних речовин. Подейкують, що саме через це фахівці радять вживати цей продукт хоча б 2-3 рази на тиждень. Зберегти корисні властивості та повністю розкрити смак риби можна шляхом запікання. До того ж такий спосіб допомагає значно заощадити час, передають Патріоти України.

Дієтологиня Богдана Тарасюк поділилася універсальним рецептом, який підійде для будь-якої риби. Опубліковано в Instagram.

Інгредієнти:

  • Риба – 500 г
  • Томат – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Твердий сир – 50 г
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порізати кільцями та викласти на форму.
  2. Рибу почистити, порізати та покласти на цибулю.
  3. Подрібнити часник та посипати рибу. Посолити та поперчити.
  4. Змастити сметаною.
  5. Порізати помідори кільцями та викласти зверху.
  6. Потерти сир та посипати рибу перед запіканням або після.
  7. Перед подачею посипати зеленню.

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...