Це буде справжній хіт сезону! Шоколадна вишня і полуничний блонд - наймодніше фарбування волосся 2022, що надихає (фото)

Новий колір волосся дозволяє відчувати себе по-іншому: відразу з'являється безліч цікавих ідей щодо образу і власного стилю. А модне фарбування волосся додає до всього ще й неймовірне і дуже сильне почуття впевненості в собі, передають Патріоти України.

Навіть якщо ви досить сміливі, й експерименти з кольором – це для вас улюблене заняття, то все одно оновлена шевелюра дає вам щось цінне.

Головне, коли ви знайшли "свій" колір, не триматися за нього як за єдиний і неповторний. Мода мінлива, тому потрібно намагатися бути досить гнучкою, щоб встигати за нею – а результат вас обов'язково надихне.

Модне фарбування волосся 2022 багатьох, без перебільшення, здивує. Річ у тім, що пішла в минуле епоха балаяжу й омбре. Чи надовго? Поки сказати складно. Але на початку року на передовій моди виявилося монотонне фарбування. Простіше кажучи, в тренді рівномірно пофарбоване волосся.

Також важливо відзначити ось що - 2022 рік тримає курс на здоров'я волосся і сяйво. Тому абсолютно не важливо, фарбуєте ви волосся, або у вас свій колір волосся – стежте за його станом.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які модні кольори волосся 2022 заслуговують на особливу увагу, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки з Instagram для розуміння трендів без зайвих слів.

Колір волосся мокко коричневий - хіт сезону

Це дуже стильний й водночас елегантний відтінок. Він ідеально пасує як власницям світлої шкіри, так і смаглявою. Мокко коричневий - досить темний колір, але його пом'якшує тонкий відтінок каштанового червоного кольору.

У моді колір волосся шоколадна вишня

Щоб отримати цей приголомшливий модний відтінок волосся 2022, поєднують коричневі відтінки з насиченим рудим. Колір волосся шоколадна вишня знаходиться десь між шоколадно-коричневим і мідним - він трохи темніший, ніж горіхово-коричневий, і не такий кричущий, як каштановий.

У трендах колір волосся фундук коричневий

В основі цього дивного кольору золотисто-коричневі відблиски. Це теплий відтінок і в міру світлий, тому його можуть взяти на озброєння не тільки брюнетки, але й блондинки, які хочуть змін, але не готові повністю перейти на темний колір волосся.

Колір волосся полуничний блонд все ще у моді

У цей колір волосся неможливо не закохатися - у всьому світі в нього протягом останніх кількох років з'явилася величезна армія прихильниць, і їх почуття поки ще дуже гарячі. Полуничний блонд - червонуватий трендовий відтінок, який знаходиться десь між червоним і блондом з мідно-русявим відтінком.

У моді мідно-червоний колір волосся

Руде волосся актуальне як ніколи. А якщо казати точніше, то у тренді розкішний імбирний колір. Якщо мрієте здивувати своє оточення і влаштувати в своєму житті маленьку революцію, то яскравий мідно-червоний колір волосся вам в цьому допоможе.

Золотистий блонд - модний колір волосся 2022

Її величність Мода 2022 повернула для нас незвичайний колір волосся з золотистими акцентами. Орієнтуйтеся на дуже теплий і природний відтінок золотистого блонду, який трохи нагадує медовий блонд.

У моду повертається колір волосся пшеничний блонд

Якщо ви віддаєте перевагу відтінкам натурального блонда, то будете в захваті: в моду на 2022 повернувся колись дуже популярний пшеничний блонд.

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...