Хачапурі припадає до смаку багатьом, але як правильно приготувати страву - знають не всі, Пропонуємо до вашої уваги кращий рецепт, передають Патріоти України.
Складові
Рецепт приготування
1. У кефір додаємо одне яйце, цукор, сіль і олію, гарненько перемішуємо.
2. 2 склянки борошна просіваємо (один стакан борошна залишаємо для підсипки), додаємо соду, перемішуємо і з'єднуємо з кефірною масою.
3. Замішуємо м'яке тісто, підсипаючи потроху борошна, поки не вийде м'яке тісто, здатне тримати форму, тісто буде трохи липнути до рук. Головне - не перестаратися з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накриваємо серветкою і даємо йому постояти.
4. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо одне яйце і перемішуємо. Начинка готова.
5. З тіста формуємо ковбаску і нарізаємо її на 9 частин.
6. З кожної частини тіста формуємо коржик,
7. У центр викладаємо сирну начинку,
8. Потім, підтягуючи кінці коржів, збираємо їх в центрі і зліплюємо.
9. Отриманий мішечок перевертаємо і трохи розкачуємо, потім ще раз перевертаємо і розкачаємо, але не сильно.
10. Випікаємо хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
11. Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом Якщо вам сподобався рецепт, поділіться з друзями! Смачного!
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...