
Якщо ви відчуваєте голод одразу після сніданку, спробуйте додати до нього білки, здорові жири, вуглеводи та клітковину. Це допоможе уникнути ранньої тяги до їжі та пережити без шкідливих перекусів, дочекавшись обіду, передають Патріоти України.
В Eat This, Not That запропонувати деякі прості рецепти з поживних інгредієнтів, які допоможуть зберегти ситість на кілька годин. Ознайомтесь із ними, щоб скласти свій ідеальний сніданок.
Яйця
Їжте яйця на сніданок, щоб зарядитися енергією та якомога довше не відчувати голод. Одне велике яйце забезпечує організм 7 грамами високоякісного білка, який чудово засвоюється організмом. Крім того, яйця містять важливі вітаміни та мінерали, які зосереджені у жовтку.
Волоські горіхи
Волоські горіхи містять рослинний білок та корисні жири, зокрема омега-3, які підтримують ситість. Крім того, волоські горіхи містять поліненасичені жири, які допомагають регулювати гормони, пов'язані з голодом та насиченням. Також, поліненасичені жири знижують рівень греліну, який викликає голод та підвищують рівень пептиду YY, що підсилює ситість.
Вівсянка
Овес та вівсянка – це чудове джерело розчинної клітковини, відомої як бета-глюкан, який збільшує відчуття ситості та допомагає знижувати рівень холестерину. Ці пластівці ідеально підходить для сніданку, адже їх можна готувати як гарячим, так і холодним способом.
Парфе з йогурту
Замість звичайного солодкого йогурту обирайте грецький із високим вмістом білка та низьким вмістом цукру. Він допоможе довше відчувати ситість та підтримувати здоров’я кишечника. Пам'ятайте, що простий список інгредієнтів завжди краще.
Тост з авокадо
Тости завокадо — це чудовий вибір для сніданку. Вони містять корисні жири та клітковину, що допомагають довше залишатися ситими. Авокадо також забезпечує організм майже 20 вітамінами і мінералами. Це смачний спосіб підтримати енергію та уникнути раптового голоду до обіду.
Астрологи визначили чотири знаки зодіаку, з якими найскладніше працювати в офісі. І не тому, що вони погані - просто їхня природа, амбіції та емоції роблять спільну роботу справжнім викликом, передають Патріоти України. Овни працюють на максимальній шв...
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...