Буженина - досить ситна, смачна та ароматна м'ясна страва, якщо її добре приготувати та приправити спеціями й часником, вона стане кращим частуванням на будь-якому столі. Часто господарки неправильно її готують, тому в результаті м'ясо виходить сухим, пересмаженим, передають Патріоти України.
Кулінар Євген Клопотенко поділивсяна своєму сайті рецептом та секретами приготування смачної буженини, яку ви з легкістю приготуєте вдома. Експерт виділив головні моменти приготування смачної буженини:
"Головне: добре підібрати смаки та взяти правильне м'ясо. Все інше за вас зроблять вогонь та час. Жодних особливих зусиль", – зазначив Клопотенко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:1. М'ясо помийте та посушіть паперовим рушником.
2. Сухе м'ясо змастіть оливковою олією, потім з усіх боків посоліть, поперчіть.3. На м'ясі зробіть надрізи й покладіть туди розмарин, часник й полийте соком лайма.
4. Медово-лимонний соус: видавіть сік із лимона, додайте мед та аніс, перемішайте й цією сумішшю добре змастіть м'ясо.5. Готове м'ясо перекладіть на деко й запікайте близько 40 хвилин при 180°С.
6. Для конфітюру: почистіть й наріжте дрібним кубиком яблука, перекладіть у сотейник, додайте цукор, воду, розмарин та варіть на середньому вогні близько 15 хвилин.
7. Готову буженину полийте яблучним конфітюром й можна подавати
Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...
Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...