Буженина - досить ситна, смачна та ароматна м'ясна страва, якщо її добре приготувати та приправити спеціями й часником, вона стане кращим частуванням на будь-якому столі. Часто господарки неправильно її готують, тому в результаті м'ясо виходить сухим, пересмаженим, передають Патріоти України.
Кулінар Євген Клопотенко поділивсяна своєму сайті рецептом та секретами приготування смачної буженини, яку ви з легкістю приготуєте вдома. Експерт виділив головні моменти приготування смачної буженини:
"Головне: добре підібрати смаки та взяти правильне м'ясо. Все інше за вас зроблять вогонь та час. Жодних особливих зусиль", – зазначив Клопотенко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:1. М'ясо помийте та посушіть паперовим рушником.
2. Сухе м'ясо змастіть оливковою олією, потім з усіх боків посоліть, поперчіть.3. На м'ясі зробіть надрізи й покладіть туди розмарин, часник й полийте соком лайма.
4. Медово-лимонний соус: видавіть сік із лимона, додайте мед та аніс, перемішайте й цією сумішшю добре змастіть м'ясо.5. Готове м'ясо перекладіть на деко й запікайте близько 40 хвилин при 180°С.
6. Для конфітюру: почистіть й наріжте дрібним кубиком яблука, перекладіть у сотейник, додайте цукор, воду, розмарин та варіть на середньому вогні близько 15 хвилин.
7. Готову буженину полийте яблучним конфітюром й можна подавати
Наші щоденні рішення мають більший вплив, ніж ми думаємо. Нове дослідження фінських вчених із університетів Аалто та Оулу показало, що наслідки поганого сну чи інтенсивних тренувань можуть позначатися на роботі мозку навіть до 15 днів. Це відкриває нов...
5 серпня (28 серпня за старим календарем) православні віряни відзначають Успіння Пресвятої Богородиці та день пам'яті Києво-Печерської ікони Успіння Божої Матері. Також цього дня вшановують ще кілька образів Божої Матері - Ацкурський, Цилканський, Влах...