Магазинний паштет зазвичай пастоподібної консистенції, закритий у скляних банках. Тому ви точно не можете знати якість такого продукту. Але цю страву можна приготувати вдома за лічені хвилини з абсолютно простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
Елементарною ідеєю приготування рибного пашетету поділилась express_kuxnya. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Моркву почистити, порізати на 4 частини.
2. Яйця відварити.
3. Разом зі шпротами закинути у блендер, трохи подрібнити.
4. Додати спеції, зробити консистенцію однорідною.
5. Подавати на попередньо обсмажену хлібі з хрусткою скоринкою.
А якщо ви більше любите запечений паштет, який можна нарізати шматочками, варто використати курячу печінку. Ідеєю приготування святкового паштету з журавлиною поділиласьrecepty_przepisy. Опубліковано на сторніці в Instagram.Спосіб приготування:
1. Печінку замочити у воді/молоці на 2-3 години.
2. У каструлю покласти лопатку, четвертину, печінку, сало, цибулю, моркву, лавровий листок, перець горошком і духмяний перець.
3. Залити водою і варити до готовності приблизно 1 годину, охолодити.
4. М‘ясо,печінку, сало, цибулю і моркву перемолоти через м‘ясорубку 2 рази.
5. Додати яйця, сухарі, сіль та перець, вимішати.
6. В кінці всипати журавлину, перекласти масу у застелену пергаментом форму, можна й одноразову для паштету.
7. Зверху викласти ще засушених ягід і кілька лаврових листків, за бажанням верх змастити яйцем.
8. Випікати за температури 180 градусів 40-45 хв.
9. Паштет повністю охолодити, краще залишити на ніч.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...