Магазинний паштет зазвичай пастоподібної консистенції, закритий у скляних банках. Тому ви точно не можете знати якість такого продукту. Але цю страву можна приготувати вдома за лічені хвилини з абсолютно простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
Елементарною ідеєю приготування рибного пашетету поділилась express_kuxnya. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Моркву почистити, порізати на 4 частини.
2. Яйця відварити.
3. Разом зі шпротами закинути у блендер, трохи подрібнити.
4. Додати спеції, зробити консистенцію однорідною.
5. Подавати на попередньо обсмажену хлібі з хрусткою скоринкою.
А якщо ви більше любите запечений паштет, який можна нарізати шматочками, варто використати курячу печінку. Ідеєю приготування святкового паштету з журавлиною поділиласьrecepty_przepisy. Опубліковано на сторніці в Instagram.Спосіб приготування:
1. Печінку замочити у воді/молоці на 2-3 години.
2. У каструлю покласти лопатку, четвертину, печінку, сало, цибулю, моркву, лавровий листок, перець горошком і духмяний перець.
3. Залити водою і варити до готовності приблизно 1 годину, охолодити.
4. М‘ясо,печінку, сало, цибулю і моркву перемолоти через м‘ясорубку 2 рази.
5. Додати яйця, сухарі, сіль та перець, вимішати.
6. В кінці всипати журавлину, перекласти масу у застелену пергаментом форму, можна й одноразову для паштету.
7. Зверху викласти ще засушених ягід і кілька лаврових листків, за бажанням верх змастити яйцем.
8. Випікати за температури 180 градусів 40-45 хв.
9. Паштет повністю охолодити, краще залишити на ніч.
Нове дослідження показало, що собаки віддають перевагу жовтим предметам. Гавчики чітко бачать сині та жовті відтінки, але не можуть розрізнити червоні, зелені та помаранчеві, які здаються їм як тони жовтого чи сірого, передають Патріоти України. Собаки...
Досить часто котлети з курячого м’яса виходять сухими та занадто щільними. Однак професійні кухарі знають кілька секретів, які допоможуть вирішити цю проблему, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Розповідаємо, що додати до курячого фаршу, щ...