ІЗбірна м'ясна солянка - неймовірно смачний і ситний суп, який готують з додаванням декількох видів м'яса, копченостей, томатної пасти, солоних огірків і лимона. Таке нестандартне поєднання здатне "підірвати" смакові рецептори, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам приготувати цю першу страву по "кулінарній біблії" наших мам і бабусь - "Книзі про смачну і здорову їжу", яка вперше вийшла ще в 1939-му році пробним тиражем.
На 500 г м'яса (для бульйону):
Ріпчасту цибулю нашаткувати, злегка підсмажити і тушкувати з томатом і маслом, підливши трохи бульйону.
Огірки очистити від шкірки, розрізати на дві частини і нарізати скибочками.
М'ясні продукти (варені і смажені) можуть бути різні: м'ясо, шинка, телятина, нирки, язик, сосиски, ковбаса та інші. Їх слід нарізати тонкими скибочками, покласти в каструлю з приготованою цибулею, додати огірки, каперси, сіль, лавровий лист, залити бульйоном і варити 5-10 хвилин.
Можна додати нарізані кружечками помідори.
При подачі до столу в солянку покласти сметану, оливки, скибочки лимона, очищеного від шкірки, дрібно нарізану зелень петрушки або кріп.
Маленька підказка: якщо не знайшли каперси, нічого страшного.
Посійте редиску взимку, щоб вже в березні ласувати смачним салатом зі свіжих овочів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Взимку, коли ціни на овочі досягають небесних висот, багато родин не можуть дозволити собі додавати до щоденного меню т...
Фарбування волосся – це не просто зміна іміджу, а й відповідальність за подальший догляд. Коли ви виходите із салону з ідеальним кольором і блиском, важливо знати, як зберегти цей ефект якомога довше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вид...