В угорській кухні, яка дуже схожа на українську, є страва гуляш. До її складу входять свинина, сало, копчена паприка, бекон та серед інших інгредієнтів – квашена капуста. Без неї гуляш не вийде таким смачним та ситним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Бекон та м'ясо потрібно нарізати приблизно рівними невеликими кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати. Сало потрібно розтопити в глибокій сковороді та обсмажити на ньому до легкої золотистості цибулю. Посолити, додати м'ясо та бекон.
М'ясо з цибулею потрібно гасити 10 хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоряли. Потім додайте паприку, залийте гуляш водою і накрийте кришкою сковороду.В окремій каструлі відваріть протягом 5 хвилин| мінути| квашену капусту і перекладіть до м'яса.
Змішайте вершки і борошно, збийте виделкоб або міксером, щоб не було грудочок, і залийте в гуляш. Готуйте гуляш на слабкому вогні ще 15-20 хвилин.
За бажанням в гуляш можна додати нарізану кубиками картоплю, і тушкувати її разом з м'ясом і квашеною капустою. А можна окремо зварити пюре, або зробити картоплю в мундирах і подавати як гарнір до гуляшу. Страва готова. Смачного!
Конденсат у холодильнику - поширена проблема, яка не лише псує продукти, а й може стати причиною неприємного запаху або розвитку цвілі. Основна причина - надмірна волога всередині камери та порушення циркуляції холодного повітря, передають Патріоти Укр...
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.