В угорській кухні, яка дуже схожа на українську, є страва гуляш. До її складу входять свинина, сало, копчена паприка, бекон та серед інших інгредієнтів – квашена капуста. Без неї гуляш не вийде таким смачним та ситним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Бекон та м'ясо потрібно нарізати приблизно рівними невеликими кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати. Сало потрібно розтопити в глибокій сковороді та обсмажити на ньому до легкої золотистості цибулю. Посолити, додати м'ясо та бекон.
М'ясо з цибулею потрібно гасити 10 хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоряли. Потім додайте паприку, залийте гуляш водою і накрийте кришкою сковороду.В окремій каструлі відваріть протягом 5 хвилин| мінути| квашену капусту і перекладіть до м'яса.
Змішайте вершки і борошно, збийте виделкоб або міксером, щоб не було грудочок, і залийте в гуляш. Готуйте гуляш на слабкому вогні ще 15-20 хвилин.
За бажанням в гуляш можна додати нарізану кубиками картоплю, і тушкувати її разом з м'ясом і квашеною капустою. А можна окремо зварити пюре, або зробити картоплю в мундирах і подавати як гарнір до гуляшу. Страва готова. Смачного!
З настанням літньої спеки серед автомобілістів зростає хвилювання щодо безпечності заправляння автомобіля до повного бака. Існує поширений міф про те, що це може призвести до вибуху через розширення пального під впливом високої температури. Щоб розвіят...
14 червня за новим календарним стилем (27 червня - за старим) - день пам'яті пророка Єлисея. У народі день отримав назву Єлисей Гречкосій. 14 червня за старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Юстина Філософа та інших, преподобного Агапіта К...