В угорській кухні, яка дуже схожа на українську, є страва гуляш. До її складу входять свинина, сало, копчена паприка, бекон та серед інших інгредієнтів – квашена капуста. Без неї гуляш не вийде таким смачним та ситним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Бекон та м'ясо потрібно нарізати приблизно рівними невеликими кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати. Сало потрібно розтопити в глибокій сковороді та обсмажити на ньому до легкої золотистості цибулю. Посолити, додати м'ясо та бекон.
М'ясо з цибулею потрібно гасити 10 хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоряли. Потім додайте паприку, залийте гуляш водою і накрийте кришкою сковороду.В окремій каструлі відваріть протягом 5 хвилин| мінути| квашену капусту і перекладіть до м'яса.
Змішайте вершки і борошно, збийте виделкоб або міксером, щоб не було грудочок, і залийте в гуляш. Готуйте гуляш на слабкому вогні ще 15-20 хвилин.
За бажанням в гуляш можна додати нарізану кубиками картоплю, і тушкувати її разом з м'ясом і квашеною капустою. А можна окремо зварити пюре, або зробити картоплю в мундирах і подавати як гарнір до гуляшу. Страва готова. Смачного!
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...