В угорській кухні, яка дуже схожа на українську, є страва гуляш. До її складу входять свинина, сало, копчена паприка, бекон та серед інших інгредієнтів – квашена капуста. Без неї гуляш не вийде таким смачним та ситним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Бекон та м'ясо потрібно нарізати приблизно рівними невеликими кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати. Сало потрібно розтопити в глибокій сковороді та обсмажити на ньому до легкої золотистості цибулю. Посолити, додати м'ясо та бекон.
М'ясо з цибулею потрібно гасити 10 хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоряли. Потім додайте паприку, залийте гуляш водою і накрийте кришкою сковороду.В окремій каструлі відваріть протягом 5 хвилин| мінути| квашену капусту і перекладіть до м'яса.
Змішайте вершки і борошно, збийте виделкоб або міксером, щоб не було грудочок, і залийте в гуляш. Готуйте гуляш на слабкому вогні ще 15-20 хвилин.
За бажанням в гуляш можна додати нарізану кубиками картоплю, і тушкувати її разом з м'ясом і квашеною капустою. А можна окремо зварити пюре, або зробити картоплю в мундирах і подавати як гарнір до гуляшу. Страва готова. Смачного!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...