Думаєте, що картоплею нікого не здивуєш? Пропонуємо 2 нових рецептів: картопля-горішки та роздута картопля. Повірте, це дуже смачно, просто і доступно! А краще не вірте, а перевірте, передають Патріоти України.
Для цих рецептів підходить будь-яка картопля, неважливо молода вона чи стара, головне, щоб сама картопля подобалася вам за смаком.
Смажена картопля на сковороді «Горішки»:
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю добре помити і просушити, чистити картоплю не треба. Виделкою зробити борозни зверху вниз по всій картоплі.
2. Добре розігріти рослинну олію в сковороді, обсмажити до готовності, періодично перемішуючи, щоб вийшов гарний однорідний колір і хрустка скоринка.
3. Готову картоплю викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Посолити і приправити спеціями за смаком.
Картопля в духовці «Роздута картопля»
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю добре помити і просушити, чистити картоплю не треба. Розрізати картоплю навпіл. Посолити обидві половинки, потерти одна об одну, поки не з'явиться сік.
2. Викласти картоплю зрізом верх у форму для запікання. Випікати в духовці, заздалегідь прогрітій до 200-220 градусів 35-50 хвилин до повної готовності.
3. Готову картоплю змастити шматочком вершковим маслом і посипати зверху дрібно нарізаним кропом.
Приємного апетиту!
Нейрохірург Ярослав Мідик розповів, що кальцій дійсно є одним із найважливіших елементів для нашого організму, особливо для здоров’я кісток. Однак спробуємо розібратися, чи варто покладатися лише на молочні продукти для його отримання, передають Патріо...
Список можна подовжити... Двірник працює дуже добре. Старанно. Багато років працює на одному місці. Усі задоволені. І навіть іноді дарують йому старі речі або частують домашніми консервами. Коли приходить пора робити нові.., зазначають Патріоти України...