Це дуже смачно і просто: Абсолютно нові рецепти, приготування картоплі в духовці та на сковороді - картопля може здивувати!

Думаєте, що картоплею нікого не здивуєш? Пропонуємо 2 нових рецептів: картопля-горішки та роздута картопля. Повірте, це дуже смачно, просто і доступно! А краще не вірте, а перевірте, передають Патріоти України.

Для цих рецептів підходить будь-яка картопля, неважливо молода вона чи стара, головне, щоб сама картопля подобалася вам за смаком.

Смажена картопля на сковороді «Горішки»:

Інгредієнти

  • Картопля дрібного розміру з волоський горіх
  • Рослинна олія
  • Сіль, спеції за смаком

Приготування

1. Картоплю добре помити і просушити, чистити картоплю не треба. Виделкою зробити борозни зверху вниз по всій картоплі.

2. Добре розігріти рослинну олію в сковороді, обсмажити до готовності, періодично перемішуючи, щоб вийшов гарний однорідний колір і хрустка скоринка.

3. Готову картоплю викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Посолити і приправити спеціями за смаком.

Картопля в духовці «Роздута картопля»

Інгредієнти

  • Картопля середнього розміру
  • Сіль
  • Вершкове масло
  • Кріп

Приготування

1. Картоплю добре помити і просушити, чистити картоплю не треба. Розрізати картоплю навпіл. Посолити обидві половинки, потерти одна об одну, поки не з'явиться сік.

2. Викласти картоплю зрізом верх у форму для запікання. Випікати в духовці, заздалегідь прогрітій до 200-220 градусів 35-50 хвилин до повної готовності.

3. Готову картоплю змастити шматочком вершковим маслом і посипати зверху дрібно нарізаним кропом.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...

Ви будете здивовані! Фрукти, які краще купувати замороженими

субота, 1 листопад 2025, 6:43

Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...