Це дуже смачно! Як приготувати курячу печінку за 15 хвилин

Смажена куряча печінка в процесі приготування на сковороді розбризкує і "стріляє" в усі боки жиром. Існує маленький секрет, як приготувати курячу печінку, щоб "жертв від стрілянини" було менше, зазначають Патріоти України.

Вся справа у формі нарізки печінки - замість традиційних шматочків, поріж курячу печінку тонкою соломкою, і, повір, "вибухів" стане менше.

Інгредієнти:
  • 700 г свіжої курячої печінки,
  • 3 цибулини
  • 3 ст. ложки олії
  • чорний мелений перець, коріандр, сіль за смаком.

Як приготувати курячу печінку - рецепт:

  1. Печінку помий і просуши на паперовому рушнику.
  2. Якщо ти хочеш, щоб під час смаження куряча печінка менше "стріляла" жиром, поріж її соломкою.
  3. Цибулю почисти і поріж півкільцями.
  4. На розігріту сковороду налий олію і поклади цибулю.
  5. Обсмаж цибулю під кришкою на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якого стану.
  6. Виклади у цибулю курячу печінку і смаж на середньому вогні без кришки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
  7. Наприкінці посоли, додай спеції і перемішай.
  8. Виклади на блюдо і подавай смажену курячу печінку гарячою.
  9. В якості гарніру підійде картопля, рис, овочі і навіть простий хліб.

Ви теж так перете рушники? Експерти розкрили головну помилку

середа, 8 жовтень 2025, 13:05

Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...

Підсумки тактичні — для чого вони взагалі?

середа, 8 жовтень 2025, 12:57

Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...