Це дуже смачно! Як приготувати курячу печінку за 15 хвилин

Смажена куряча печінка в процесі приготування на сковороді розбризкує і "стріляє" в усі боки жиром. Існує маленький секрет, як приготувати курячу печінку, щоб "жертв від стрілянини" було менше, зазначають Патріоти України.

Вся справа у формі нарізки печінки - замість традиційних шматочків, поріж курячу печінку тонкою соломкою, і, повір, "вибухів" стане менше.

Інгредієнти:
  • 700 г свіжої курячої печінки,
  • 3 цибулини
  • 3 ст. ложки олії
  • чорний мелений перець, коріандр, сіль за смаком.

Як приготувати курячу печінку - рецепт:

  1. Печінку помий і просуши на паперовому рушнику.
  2. Якщо ти хочеш, щоб під час смаження куряча печінка менше "стріляла" жиром, поріж її соломкою.
  3. Цибулю почисти і поріж півкільцями.
  4. На розігріту сковороду налий олію і поклади цибулю.
  5. Обсмаж цибулю під кришкою на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якого стану.
  6. Виклади у цибулю курячу печінку і смаж на середньому вогні без кришки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
  7. Наприкінці посоли, додай спеції і перемішай.
  8. Виклади на блюдо і подавай смажену курячу печінку гарячою.
  9. В якості гарніру підійде картопля, рис, овочі і навіть простий хліб.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...