Смажена куряча печінка в процесі приготування на сковороді розбризкує і "стріляє" в усі боки жиром. Існує маленький секрет, як приготувати курячу печінку, щоб "жертв від стрілянини" було менше, зазначають Патріоти України.
Вся справа у формі нарізки печінки - замість традиційних шматочків, поріж курячу печінку тонкою соломкою, і, повір, "вибухів" стане менше.
Як приготувати курячу печінку - рецепт:
Стосунки зі свекрухою рідко бувають простими. Вони можуть стати серйозним випробуванням для молодої сім’ї та навіть призвести до конфліктів у шлюбі. Психологи наголошують: до 40–50% сімейних сварок пов’язані саме з напруженими стосунками зі свекрухою, ...
16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...