Смажена куряча печінка в процесі приготування на сковороді розбризкує і "стріляє" в усі боки жиром. Існує маленький секрет, як приготувати курячу печінку, щоб "жертв від стрілянини" було менше, зазначають Патріоти України.
Вся справа у формі нарізки печінки - замість традиційних шматочків, поріж курячу печінку тонкою соломкою, і, повір, "вибухів" стане менше.
Як приготувати курячу печінку - рецепт:
Власники собак часто помічають, як перед сном їхній улюбленець починає кружляти, дряпати чи копати свій лежак, ковдру або навіть диван. Це може здаватися кумедним чи безглуздим - але насправді таке підготовче ритуальне поведінка має давнє й цілком логі...
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...