
Сирники з родзинками, политі сметаною - універсальна страва, яка всім припаде до смаку, і дорослим і дітям. Але багато хто стикається з низкою проблем при їх приготуванні: додаємо більше борошна, вони виходять грубуватими, менше - розповзаються, або ж пристають до сковороди, так що не перевернеш, зазначають Патріоти України.
Але кулінар Сергій Джуренко каже, що з сирниками впоратися можна. Головне - слідувати його порадам і рецепту, представленому на особистому сайті.
Обов'язково потрібно взяти свіжий сир - він повинен бути щільним і "сухим". Розімніть сир виделкою, додайте 3-4 повні столові ложки цукру, ванілін, яйце. Сіль можна додавати, можна не додавати - орієнтуйтеся на свій смак.
Промийте родзинки, залийте їх окропом і відставте в сторону, нехай трохи постоїть. Потім злийте воду, промокніть родзинки серветкою і додайте в нашу сирну масу.


Додайте 3 повні столові ложки борошна, перемішайте. Якщо наше сирне тісто недостатньо щільне, додайте в нього ще борошна.
На рясно посипану борошном поверхню викладіть нашу сирну суміш. Не вимішуючи сформуйте "ковбасу" діаметром 6-7 сантиметрів, обсипте борошном з усіх боків. Наріжте тісто гострим ножем на однакові шматочки, сформуйте сирники і щедро обсипте їх борошном.


На добре розпечену сковорідку киньте вершкове масло. Коли воно розтопиться, викладіть сирники і смажте до рум'янцю - поки не з'явиться золотиста скоринка.
Потім переверніть і смажте до готовності під кришкою на невеликому вогні. Викладіть на тарілку і посипте родзинками.


Кулінар рекомендує подавати сирники зі сметаною, але можна додати і джем, і варення, і згущене молоко.
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...