Складно знайти людину, яка не любила б ароматні та соковиті мандарини. Для справжніх шанувальників мандаринів і придумали рецепт цього оригінального пирога, передають Патріоти України.
Поєднайте найпростіші інгредієнти, і ви отримаєте чудовий результат. М'який ароматний пиріг з яскраво вираженим мандариновим смаком гідно оцінять всі, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищені мандарини, яйця, молоко та цукор перебийте за допомогою занурювального блендера.
Процідіть отриману масу через дрібне сито, що допоможе позбавитися всіх плівок мандаринів. Додайте до отриманої маси дріжджі та добре перемішайте.
Частками введіть борошно і замісіть однорідне пружне тісто. Якщо в процесі роботи тісто сильно прилипає до рук, використовуйте невелику кількість олії. Накрийте тісто плівкою та залиште в теплому місці на годину. За цей час воно збільшиться обсягом у кілька разів.
Розділіть тісто на 8 рівних частин, з кожної частини сформуйте акуратну кульку. Викладіть підготовлені кульки в роз'ємну форму, змащену олією, накрийте рушником і залиште в теплому місці ще на 25 хвилин.
Змастіть пиріг жовтком яйця, змішаним із невеликою кількістю води. За допомогою кондитерського мішка заповніть кожну частину пирога шоколадною пастою.
Випікайте мандариновий пиріг у попередньо розігрітій до 160 градусів духовці 45 хвилин. Готовий пиріг виходить дуже смачним, він легко поділяється на окремі булочки, які миттєво з'їдаються.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...