
М'ясо по-французьки – одна з улюблених страв, бо дуже легка у приготуванні. Страва викладається у форму шарами з м'яса, цибулі, сиру та тушкується у духовці. Також можна додати гриби, часник та прикрасити свіжими овочами – томатами, петрушкою або кропом.
Цікаво, що в Ельзасі на північному сході Франції, готували страву – "Бекеоффе". Це запечені у горщиках у печі різні види м'яса у маринаді з вина, з додаванням картоплі, цибулі, моркви та груш. Вважають саме ця страва є прототипом м'яса по-французьки.
Також існує інша версія – назва залежить від способу приготування – гратен або гратин. В перекладі з французької означає – скоринка. Процес гратинування – тонка скоринка, яка утворюється під час запікання страви у духовці або на грилі з додаванням тертого сиру або хлібної крихти, панірувальних сухарів.
Чай традиційно вважають одним із найкорисніших напоїв, який підтримує здоров’я та добре доповнює щоденний раціон. Та попри загальні переваги, не всі чайні напої однаково безпечні для організму, передають Патріоти України. Деякі з них можуть приховувати...
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...