Ніжний десерт, який готувати дуже просто, зазначають Патріоти України.
Для торта:
Для помадки:
Крок перший – змішуємо у каструлі два пакетики желатину із однією склянкою молока, збиваємо суміш на середньому вогні. Тільки ледь доводимо до кипіння. Згодом залишаємо охолоджуватись.
Крок другий – змащуємо форму (орієнтовно, розміром 20х30 см) олією. Тим часом, збиваємо блендером склянку цукру, сметану і вершки. Після додаємо теплу молочну суміш. Коли маса стане однорідною, одразу переливаємо її до підготовленої форми. Залиште її на певний час у холодильнику.
Крок третій – готуємо помадку. Змішуємо какао, желатин і цукор. Поступово додаємо воду і молоко. Розігріваємо суміш, але до кипіння не доводимо. Необхідно постійно помішувати. Залишаємо помадку охолоджуватись на одну годину.
Крок четвертий – виливаємо шоколадну помадку на вершкову основу і залишаємо охолоджуватись щонайменше на 6 годин.
Православна церква України 9 квітня за новим стилем (22 квітня за старим) вшановує пам'ять мученика Євпсихія та архімандрита Вадима Персидського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Матрону Солунську, нагадують Патріоти України. ***. Єв...
В Україні найближча ніч буде ще холоднішою — синоптики прогнозують заморозки до 0…-5 градусів. Це варто врахувати, особливо мешканцям сільської місцевості та водіям, оскільки можливе утворення ожеледиці. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, пе...