Це дуже смачно! Пишний омлет із начинкою за 5 хвилин - прості ідеї ситного сніданку

Всі знають про те, що омлет є варіантом смачного та ситного сніданку. До того ще й супер-швидкого – коли поспішаєте на роботу і часу на приготування їжі обмаль. Але інколи однієї страви замало, щоб відчути ситість, тоді ситуацію допоже змінити начинка, передають Патріоти України.

Омлет за рецептом Ілони Савчук, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram

Інгредієнти:

  • Яйця
  • Шпинат
  • Помідори
  • Броколі
  • Сир
  • Бекон
  • Соус "Цезар"

Спосіб приготування:

1. Збити яйця та вилити їх на добре розігріту сковорідку. Смажити з одного боку під кришкою.

2. Викласти начинку на одну половину омлету. Другою половиною накрити.

Омлет за рецептом Анастасії Солопій, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт
  • Молоко – 2-3 ст. л.
  • Кисломолочний сир – 70 г
  • Сметана – 30 г
  • Зелень
  • Сіль
  • Оливкова оліяСпосіб приготування:

1. Сир розім’яти виделкою, додати сіль, сметану та нарізану зелень

2. Яйця збити з молоком дрібкою солі

3. Розігріти сковорідку з олією

4. Вилити яєчну суміш, смажити 1 хв на середньому вогні під кришкою

5. Викласти сирну масу на омлет, смажити ще 1-2 хв під кришкою на маленькому вогні

6. Обережно скласти омлет і ще потримати 1-2 хвилини під кришкою.

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...