Всі знають про те, що омлет є варіантом смачного та ситного сніданку. До того ще й супер-швидкого – коли поспішаєте на роботу і часу на приготування їжі обмаль. Але інколи однієї страви замало, щоб відчути ситість, тоді ситуацію допоже змінити начинка, передають Патріоти України.
Омлет за рецептом Ілони Савчук, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збити яйця та вилити їх на добре розігріту сковорідку. Смажити з одного боку під кришкою.
2. Викласти начинку на одну половину омлету. Другою половиною накрити.
Омлет за рецептом Анастасії Солопій, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
1. Сир розім’яти виделкою, додати сіль, сметану та нарізану зелень
2. Яйця збити з молоком дрібкою солі
3. Розігріти сковорідку з олією
4. Вилити яєчну суміш, смажити 1 хв на середньому вогні під кришкою
5. Викласти сирну масу на омлет, смажити ще 1-2 хв під кришкою на маленькому вогні
6. Обережно скласти омлет і ще потримати 1-2 хвилини під кришкою.
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...
Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.