Всі знають про те, що омлет є варіантом смачного та ситного сніданку. До того ще й супер-швидкого – коли поспішаєте на роботу і часу на приготування їжі обмаль. Але інколи однієї страви замало, щоб відчути ситість, тоді ситуацію допоже змінити начинка, передають Патріоти України.
Омлет за рецептом Ілони Савчук, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збити яйця та вилити їх на добре розігріту сковорідку. Смажити з одного боку під кришкою.
2. Викласти начинку на одну половину омлету. Другою половиною накрити.
Омлет за рецептом Анастасії Солопій, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
1. Сир розім’яти виделкою, додати сіль, сметану та нарізану зелень
2. Яйця збити з молоком дрібкою солі
3. Розігріти сковорідку з олією
4. Вилити яєчну суміш, смажити 1 хв на середньому вогні під кришкою
5. Викласти сирну масу на омлет, смажити ще 1-2 хв під кришкою на маленькому вогні
6. Обережно скласти омлет і ще потримати 1-2 хвилини під кришкою.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...