Всі знають про те, що омлет є варіантом смачного та ситного сніданку. До того ще й супер-швидкого – коли поспішаєте на роботу і часу на приготування їжі обмаль. Але інколи однієї страви замало, щоб відчути ситість, тоді ситуацію допоже змінити начинка, передають Патріоти України.
Омлет за рецептом Ілони Савчук, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збити яйця та вилити їх на добре розігріту сковорідку. Смажити з одного боку під кришкою.
2. Викласти начинку на одну половину омлету. Другою половиною накрити.
Омлет за рецептом Анастасії Солопій, яким вона поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
1. Сир розім’яти виделкою, додати сіль, сметану та нарізану зелень
2. Яйця збити з молоком дрібкою солі
3. Розігріти сковорідку з олією
4. Вилити яєчну суміш, смажити 1 хв на середньому вогні під кришкою
5. Викласти сирну масу на омлет, смажити ще 1-2 хв під кришкою на маленькому вогні
6. Обережно скласти омлет і ще потримати 1-2 хвилини під кришкою.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...