
Пропонуємо тобі незаслужено забутий рецепт маринованого сала. Солити подібним чином можна і сало, і м'ясо, і навіть м'ясо на кісточці. Можна закочувати в банки на зиму або їсти відразу. Швидко і смачно, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Приготування:
На кожен кілограм сала використовується 1 літр води. Постав її на вогонь і додай спеції і сіль.
Поки вариться розсіл, підготуй сало. Помий його і зішкребти ножем з шкурки наліт.
Чисте сало наріж на невеликі шматки.
Коли сіль розчиниться, відправляй в розсіл сало.
Накрий кришкою і доведи до кипіння.
Як тільки розсіл з салом закипить, прибери накип, прикрути вогонь і вари рівно 5 хвилин.
Коли сало провариться, видави прямо в каструлю часник.
Накрий кришкою і винеси в холодне місце на 12 годин.
Сало «п'ятихвилинка» може зберігатися в морозильній камері, а можна його з'їсти за один вечір.
Сало ніжне, шкірка м'яка, смак непередаваний ...
Готове сало можна посипати паприкою, чорним меленим перцем, сухою зеленню - вибирати тобі.
Всім приємної трапези!
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...