Це дуже смачно! Тушкована печінка в окропі та з гірчицею. Несподіваний рецепт відомої страви

Кулінарний YouTube-канал "Вкусная минутка" запропонував своїм підписникам власний рецепт приготування тушкованої печінки. Автори запевняють, що печінка вийде "ніжною, соковитою та смачною", а також підкреслили, що "до цієї тушкованої печінки годиться будь-який гарнір", зазначають Патріоти України.

Інгредієнти :

печінка (будь-яка) 700 г;
цибуля 3–4 шт;
часник 2 зуб.;
сметана 4 ст. л;
вода 2 ст. л. (якщо сметана густа);
гірчиця 1 ч. л. (з гіркою);
цукор 1 ч. л.;
спеції за смаком;
щіпка солі.
Приготування :

1. Печінку промити, відчистити від прожилок і плівки, залити окропом і залишити так на кілька хвилин.

2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти в сковороду, додати цукор і сіль, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізаний часник і перемішати.

3. Додати в сковороду із цибулею печінку, спеції та сіль до смаку, перемішати і тушкувати на дуже повільному вогні 3–5 хв.

4. Для соусу сметану змішати із гірчицею, додати воду, сіль. Ретельно перемішати та викласти соус у сковороду з печінкою та цибулею. Накрити кришкою і протушкувати 10–12 хв. на повільному вогні. Готово.

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...