Це дуже смачно! Тушкована печінка в окропі та з гірчицею. Несподіваний рецепт відомої страви

Кулінарний YouTube-канал "Вкусная минутка" запропонував своїм підписникам власний рецепт приготування тушкованої печінки. Автори запевняють, що печінка вийде "ніжною, соковитою та смачною", а також підкреслили, що "до цієї тушкованої печінки годиться будь-який гарнір", зазначають Патріоти України.

Інгредієнти :

печінка (будь-яка) 700 г;
цибуля 3–4 шт;
часник 2 зуб.;
сметана 4 ст. л;
вода 2 ст. л. (якщо сметана густа);
гірчиця 1 ч. л. (з гіркою);
цукор 1 ч. л.;
спеції за смаком;
щіпка солі.
Приготування :

1. Печінку промити, відчистити від прожилок і плівки, залити окропом і залишити так на кілька хвилин.

2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти в сковороду, додати цукор і сіль, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізаний часник і перемішати.

3. Додати в сковороду із цибулею печінку, спеції та сіль до смаку, перемішати і тушкувати на дуже повільному вогні 3–5 хв.

4. Для соусу сметану змішати із гірчицею, додати воду, сіль. Ретельно перемішати та викласти соус у сковороду з печінкою та цибулею. Накрити кришкою і протушкувати 10–12 хв. на повільному вогні. Готово.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...