Це дуже смачно! Тушкована печінка в окропі та з гірчицею. Несподіваний рецепт відомої страви

Кулінарний YouTube-канал "Вкусная минутка" запропонував своїм підписникам власний рецепт приготування тушкованої печінки. Автори запевняють, що печінка вийде "ніжною, соковитою та смачною", а також підкреслили, що "до цієї тушкованої печінки годиться будь-який гарнір", зазначають Патріоти України.

Інгредієнти :

печінка (будь-яка) 700 г;
цибуля 3–4 шт;
часник 2 зуб.;
сметана 4 ст. л;
вода 2 ст. л. (якщо сметана густа);
гірчиця 1 ч. л. (з гіркою);
цукор 1 ч. л.;
спеції за смаком;
щіпка солі.
Приготування :

1. Печінку промити, відчистити від прожилок і плівки, залити окропом і залишити так на кілька хвилин.

2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти в сковороду, додати цукор і сіль, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізаний часник і перемішати.

3. Додати в сковороду із цибулею печінку, спеції та сіль до смаку, перемішати і тушкувати на дуже повільному вогні 3–5 хв.

4. Для соусу сметану змішати із гірчицею, додати воду, сіль. Ретельно перемішати та викласти соус у сковороду з печінкою та цибулею. Накрити кришкою і протушкувати 10–12 хв. на повільному вогні. Готово.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...