Кулінарний YouTube-канал "Вкусная минутка" запропонував своїм підписникам власний рецепт приготування тушкованої печінки. Автори запевняють, що печінка вийде "ніжною, соковитою та смачною", а також підкреслили, що "до цієї тушкованої печінки годиться будь-який гарнір", зазначають Патріоти України.
Інгредієнти :
печінка (будь-яка) 700 г;
цибуля 3–4 шт;
часник 2 зуб.;
сметана 4 ст. л;
вода 2 ст. л. (якщо сметана густа);
гірчиця 1 ч. л. (з гіркою);
цукор 1 ч. л.;
спеції за смаком;
щіпка солі.
Приготування :
1. Печінку промити, відчистити від прожилок і плівки, залити окропом і залишити так на кілька хвилин.
2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти в сковороду, додати цукор і сіль, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізаний часник і перемішати.
3. Додати в сковороду із цибулею печінку, спеції та сіль до смаку, перемішати і тушкувати на дуже повільному вогні 3–5 хв.
4. Для соусу сметану змішати із гірчицею, додати воду, сіль. Ретельно перемішати та викласти соус у сковороду з печінкою та цибулею. Накрити кришкою і протушкувати 10–12 хв. на повільному вогні. Готово.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...