Кулінарний YouTube-канал "Вкусная минутка" запропонував своїм підписникам власний рецепт приготування тушкованої печінки. Автори запевняють, що печінка вийде "ніжною, соковитою та смачною", а також підкреслили, що "до цієї тушкованої печінки годиться будь-який гарнір", зазначають Патріоти України.
Інгредієнти :
печінка (будь-яка) 700 г;
цибуля 3–4 шт;
часник 2 зуб.;
сметана 4 ст. л;
вода 2 ст. л. (якщо сметана густа);
гірчиця 1 ч. л. (з гіркою);
цукор 1 ч. л.;
спеції за смаком;
щіпка солі.
Приготування :
1. Печінку промити, відчистити від прожилок і плівки, залити окропом і залишити так на кілька хвилин.
2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти в сковороду, додати цукор і сіль, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати дрібно нарізаний часник і перемішати.
3. Додати в сковороду із цибулею печінку, спеції та сіль до смаку, перемішати і тушкувати на дуже повільному вогні 3–5 хв.
4. Для соусу сметану змішати із гірчицею, додати воду, сіль. Ретельно перемішати та викласти соус у сковороду з печінкою та цибулею. Накрити кришкою і протушкувати 10–12 хв. на повільному вогні. Готово.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...