
М’ясо для більшості українців залишається основним продуктом у щоденному раціоні. Найчастіше ми віддаємо перевагу курятині чи свинині, рідше - яловичині чи телятині. Але є ще один вид м’яса, який вважається набагато кориснішим за інші, хоча на наших столах він з’являється нечасто. І зовсім даремно, передають Патріоти України.
Йдеться про баранину. В Україні її рідко купують — через відносно високу ціну та обмежену доступність. Та експерти наголошують: якщо у вас є можливість включити баранину в раціон, варто скористатися цим шансом. Це м’ясо має ніжний смак і добре підходить для приготування котлет, печені чи запечених страв. Але головне — користь для здоров’я.
Баранина є справжнім джерелом вітамінів групи B, які відповідають за нормальний обмін речовин, зміцнення імунітету, а також роботу серця та м’язів. У ній багато заліза, цинку й якісного білка, які допомагають у відновленні тканин, сприяють кровотворенню та підтримують енергійність організму.
Дієтологи підкреслюють: баранина може стати корисною альтернативою курятині чи індичці, особливо для тих, хто стежить за здоров’ям і хоче урізноманітнити меню.
Пуховики - необхідна взимку річ і невід'ємна частина зимового гардероба. Але іноді, оглядаючи пуховик перед початком сезону холодів, можна виявити, що він уже брудний - особливо на рукавах і комірі Втім, це зовсім не дивно, адже саме в тих місцях шкіра...
Ідеальних стосунків не існує. Навіть найміцніший союз потребує уваги, турботи та роботи над собою. Коли цього бракує, з’являється відчуття порожнечі, незадоволеності й напруги. Часто ми відчуваємо, що щось не так, але не можемо зрозуміти - що саме, пер...