
У спеку огірки - обов’язковий гість у холодильнику. Але мало хто знає, що більшість із нас зберігає їх неправильно, і саме тому вони стають м’якими, слизькими й швидко псуються, передають Патріоти України.
Експертка з HelloFresh Мімі Морлі попереджає: ніколи не кладіть огірки в задню частину холодильника — там найнижча температура, і саме вона шкодить цим овочам.
«Через високий вміст вологи огірки дуже чутливі до переохолодження. Якщо покласти їх у надто холодне місце, вони швидше зіпсуються», — пояснює Морлі.
Найкраще місце для огірків — тепліша частина холодильника, наприклад, відділення для овочів або на дверцятах.
Додатково обгорніть огірки паперовим рушником — він вбере зайву вологу, і овоч залишиться хрустким.
Не зберігайте огірки поруч із бананами, яблуками чи томатами — вони виділяють етилен, який пришвидшує псування.
Якщо все зробити правильно, огірки можуть залишатися свіжими до тижня, але перевіряйте їх регулярно на м’якість, слиз чи потемніння.
Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Психологічні тести, що визначають особистість, є потужним інструментом для самопізнання, допомагаючи краще зрозуміти власні внутрішні мотиви та поведінкові патерни. Вони корисні, оскільки можуть розкрити приховані риси характеру, про які ми самі не зав...