Сковорідки з антипригарним покриттям користуються великою популярністю. Такий посуд значно полегшує приготування багатьох страв, адже продукти не прилипають до поверхні, добре просмажуються, не горять. Але є й така їжа, яку в жодному разі не можна готувати на такій сковорідці, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що не варто готувати на сковорідці з антипригарним покриттям. Сам посуд може зіпсуватися, а їжа стане шкідливою.
Сковорода з антипригарним покриттям не витримує високих температур (за винятком деяких сучасних моделей), а тому її не використовують для приготування таких продуктів:
М'ясо
М'ясо має дуже добре просмажитись Тому для нього необхідні високі температури. А для сковорідки з антипригарним покриттям це протипоказано. Найкраще обрати чавун або нержавіючу сталь.
Продукти з кислотою
Кислота негативно діє на антипригарне покриття. Різноманітні цитрусові, вино або ж помідори може пошкодити поверхню. Відбувається хімічна реакція, і продукти стають небезпечними для здоров'я.
Використання під час запікання
Більшість сковорід з антипригарним покриттям не можна використовувати в духовці. Вони не витримують високих температур. Щоб дізнатися, чи можна ваш посуд ставити в духовку, варто звернути увагу на інформацію від виробника.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...