Це може кожен! Відмова від однієї звички допомогла жінці схуднути на 36 кг за рік - от у чому її секрет

Мешканка Лондона Бренда Фінн змогла за один рік схуднути на 36 кілограмів. Вона все життя була схильна до повноти й з 2016 року почала активно набирати вагу. У 2020 році британка важила вже 98 кілограмів і це її сильно засмучувало, зазначають Патріоти України.

Яким чином жінка змогла схуднути на 36 кілограмів за один рік, розповіли в Fox News. 33-річна Бренда Фінн почала різко одужувати у 2016 році. До 2020 року її вага склала 98 кілограмів. Британка зізналася, що цей момент став поворотним в її житті. Вона подивилася на себе в дзеркало і подумала: "О, чорт, як я стала такою величезною?"

Спочатку жінка випробувала традиційні методи боротьби із зайвою вагою - вона почала виконувати домашні тренування. Потім зрозуміла, що їй необхідно змінити дієту. А після - прийняла важливе рішення про відмову від шкідливої звички - сидіння в соціальних мережах.

"Я постійно прокручувала стрічку і бачила нескінченні торти, морозиво, солодкі напої та піцу. Це було постійне нагадування, що треба піти та перекусити. Коли я зрозуміла, як фейсбук і Instagram відволікають мене від прогресу, я відмовилася від них", - розповіла Бренда Фінн. Розлучитися з соціальними мережами їй було дуже важко, але як вона зізнається, це було найкращим рішенням в її житті.

Як тільки британка перестала заходити на сторінки в соціальних мережах, вона швидко побачила результати – буквально в перші місяці. У вільний час Бренда Фінн почала вивчати калорійність страв, змінила раціон і купила тренажери.

До травня 2021 її вага знизилася до 69 кілограмів, а у вересні вона стала важити 63 кілограми. Вона повернулася в Instagram, щоб відсвяткувати своє досягнення. Але впевнена, що знову зловживати соціальними мережами вже не буде. Тим більше, що в її планах схуднути ще на 5 кг. "Я не можу повірити в те, наскільки краще себе почуваю. Я харчуюся здоровою їжею і відчуваю себе набагато більш живою", - зізналася британка.

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...

Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

вівторок, 19 березень 2024, 7:56

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...