Це може мати неприємні наслідки! Ніколи не заряджайте телефон у цей час доби

Заряджений за ніч телефон готовий до використання вранці. Однак експерти попереджають, що це велика помилка. Все тому, що це негативно впливає на стан акумулятора, передають Патріоти України.

Під час нічної зарядки пристрій неодноразово досягає 100% заряду, через що відключається і знову заряджається, а це загрожує перезарядженням або навіть коротким замиканням, пише видання Polki.

Пожежники б'ють на сполох через збільшення кількості пожеж, спричинених увімкненими вночі пристроями.

Читайте також: Ніколи так не робіть: чому зарядка смартфона в автомобілі може обернутися великою проблемою

Якщо ми помічаємо, що наш телефон наближається до кінця заряду, краще відключити його від мережі на мить раніше, і наша техніка прослужить нам ще довго. Бажано не вмикати всі пристрої в одну розетку або подовжувач одночасно. Озирніться навколо, щоб побачити, чи є поблизу інша розетка. Найбезпечніше заряджати телефон вдень, коли можна перевірити стан акумулятора.

Звичайно, не варто піддавати телефон частим перепадам температури або інтенсивно використовувати його, коли на дисплеї відображаються останні цифри заряду акумулятора. Однак заміна акумулятора — дорогий процес, тому важливо пам'ятати про це, а найзручніший спосіб — забезпечити себе зарядженим павербанком і завжди мати його при собі, коли це необхідно, особливо під час подорожей.

Ви будете здивовані! Дизайнерка назвала аксесуар, який візуально омолоджує кожну жінку

вівторок, 16 липень 2024, 6:45

Дизайнерка та засновниця бренду Jovazi Саня Торкморад-Джозаві назвала аксесуар, який візуально омолоджує ваш зовнішній вигляд. Модельєрка вважає, що саме капелюшок чудово приховує сиве коріння та додає акцент будь-якому образу, передають Патріоти Украї...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті курячі котлети

вівторок, 16 липень 2024, 6:12

Курячі котлети - прості та одночасно дуже смачні. Рецепт на всі часи для дорослих та дітей, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. У мисці потрібно змішати масло, часник, тертий сир, подрібнену зелень. Щоб було легше, масло треба брат...