Це може мучити роками: Психологічний тест розповість про вашу глибоку травму - просто погляньте на картинку

Психологія грає в нашому житті величезну роль. Навіть незначний момент, якому ви не надали значення, може відбитися на майбутньому, передають Патріоти України.

Найчастіше психологічні травми ми отримуємо в дитинстві. Психологічний тест допоможе визначити, що ховається у вашому минулому. Подивіться на картинку і оберіть зображення, спираючись на свою інтуїцію.

  1. Близькі люди в дитинстві не надали вам достатньо любові. Ви шукали їх визнання і схвалення, але не отримували бажаного. Як результат, у дорослому житті у вас дуже занижена самооцінка. Вас дуже хвилює критика у вашу адресу.
  2. Хтось із ваших близьких колись не зміг виправдати вашої довіри. З тих пір ви бачите у всьому обман і несправедливість. Ви припинили довіряти людям, оскільки в дитинстві батьки не виконували своїх обіцянок. Через це може не складатися особисте життя, і існують проблеми у спілкуванні з протилежною статтю.
  3. У дитинстві ви відчували себе аутсайдером. Ваші однолітки вас недооцінили, і не хотіли спілкуватися. Тому слова схвалення вам мало знайомі. Ви звикли все робити самотужки, покладаючись тільки на свої сили. У дорослому житті ви прагнете бути кращим у всьому, щоб довести свою значимість.
  4. Ваша травма з дитинства - це втрата близької людини. Страх чергової втрати супроводжує вас протягом усього життя. Зараз ви боїтеся втратити свою другу половинку, тому часом проявляєте надмірну нав'язливість зі свого боку

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...