Відомий факт, що в Радянському Союзі провідники в чай підсипали соду, в столових працівники також цим грішили. Загалом, це була відносно поширена практика і частина культури чаювання за радянських часів. Розповідаємо, навіщо працівники додавали до чаю соду, передають Патріоти України.
В чому секрет додавання соди до напою? Якщо в чай додати лимон, то заварений напій стане помітно світлішим. Від соди зворотний ефект -- колір напою темнішає. Так само покращується його аромат. Особливо це помітно при повторному заварюванні.
Для тих, хто хоче спробувати чай з содою, потрібно пам'ятати, що чай має бути розсипчастим. Якщо додати соду в пакетований чай, то, крім зміни смаку напою, більше нічого не станеться.
Масова помилка - постійно змахувати застосунки з багатозадачності, сподіваючись зекономити заряд. Навіть Apple пояснює, що це не подовжує автономність, а інколи навіть погіршує ситуацію. Про це пише The Sun, передають Патріоти України. Багато власників...
Існує багато стереотипів про дітей розлучених батьків, часто неправильних і навіть шкідливих. Постійне перебування між двома сім’ями змінює динаміку, але не означає автоматично проблем у поведінці чи відчутті любові й безпеки, передають Патріоти Україн...