Мультиварка полегшує життя тим, кому доводиться поєднувати роботу в офісі з домашніми обов'язками. Але якщо ви постійно готуєте в ній, вам варто знати деякі правила, передають Патріоти України.
Зазвичай процес приготування страв у мультиварці має лише один етап. Закладання до неї одночасно всіх інгредієнтів економить час і спрощує життя. В мультиварці можна готувати різні страви: від супів, тушкованих страв і гарнірів – до основних страв, м'яса й десертів.
Але як і з будь-яким кухонним приладом, важливо вживати запобіжних заходів, щоб їжа, яку ви готуєте, не містила бактерій. І є одна поширена помилка, якої припускаються багато людей і яка може спричинити серйозне харчове отруєння. Про те, що не можна готувати в мультиварці, розповідає Мirror.
До мультиварки не рекомендується класти заморожене м'ясо, овочі або готові заморожені страви, оскільки їхнє повне розморожування і початок приготування може забрати багато часу. А це означає, що продукти зберігатимуться в мультиварці за небезпечної температури протягом тривалого часу, що може призвести до зростання бактерій.
Щоб цього уникнути, краще спочатку розморозити заморожені інгредієнти в холодильнику, в холодній воді або в мікрохвильовій печі.
Єдиний виняток – якщо ви використовуєте готову їжу, на пакованні якої зазначено, що інгредієнти треба класти до мультиварки в замороженому стані.
Прибирання кухні може здатися безкінечним завданням, адже це простір, де скупчується найбільше бруду та жиру. Проте професійна прибиральниця на ім’я Шарлотта поділилася у TikTok покроковим алгоритмом, який допоможе навести ідеальний порядок, передають ...
У далекомагістральних рейсах авіакомпанії часто надають безкоштовні речі для комфорту - подушки, навушники, маски для сну та... ковдри. Але саме останні можуть становити справжню загрозу - і це не перебільшення, передають Патріоти України. Експерт із п...