Консервований горошок використовується в процесі приготування салатів, гарнірів та супів. А ось рідина, яка доверху заповнює банку з горошком, найчастіше виливається прямо в раковину. І дарма – адже в ній міститься стільки ж поживних речовин, як і в самому овочі, передають Патріоти України.
Саме тому такий продукт може знайти своє друге застосування у приготуванні перших страв та соусів.
Щоб приготувати курячий суп із заливкою, що залишилася від зеленого горошку, потрібно підготувати наступні інгредієнти:
Курку розріжте на маленькі шматочки і відправте на плиту на 30 хвилин. У цей час можна обсмажити на олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
Після того, як бульйон закипить, додайте в каструлю цвітну капусту і знову доведіть до кипіння. Проваріть протягом 5 хвилин, після чого можете класти горошок разом із заливкою та варити ще 3 хвилини.
Заправте суп засмажкою та овочевою приправою та залиште його на плиті на 3 хвилини, після чого вимкніть вогонь та додайте до супу плавлений сир. Розмішайте до повного розчинення сиру.
При подачі прикрасьте першу страву дрібно нарубаною зеленню.
Експерти стверджують, що за це перейматися не варто. Навіть якщо ви залишили зарядку в розетці в режимі очікування (тобто, без підключеного до неї пристрою) вона споживає менше 0,5 Ватт електроенергії, передають Патріоти України. 2020 року журналіст ZD...
З настанням літньої спеки автомобільний кондиціонер стає незамінною частиною комфортної поїздки. Проте багато водіїв стикаються з ситуацією, коли система перестає ефективно охолоджувати повітря або з повітроводів починає надходити неприємний запах. Це ...