Консервований горошок використовується в процесі приготування салатів, гарнірів та супів. А ось рідина, яка доверху заповнює банку з горошком, найчастіше виливається прямо в раковину. І дарма – адже в ній міститься стільки ж поживних речовин, як і в самому овочі, передають Патріоти України.
Саме тому такий продукт може знайти своє друге застосування у приготуванні перших страв та соусів.
Щоб приготувати курячий суп із заливкою, що залишилася від зеленого горошку, потрібно підготувати наступні інгредієнти:
Курку розріжте на маленькі шматочки і відправте на плиту на 30 хвилин. У цей час можна обсмажити на олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
Після того, як бульйон закипить, додайте в каструлю цвітну капусту і знову доведіть до кипіння. Проваріть протягом 5 хвилин, після чого можете класти горошок разом із заливкою та варити ще 3 хвилини.
Заправте суп засмажкою та овочевою приправою та залиште його на плиті на 3 хвилини, після чого вимкніть вогонь та додайте до супу плавлений сир. Розмішайте до повного розчинення сиру.
При подачі прикрасьте першу страву дрібно нарубаною зеленню.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...