
Деякі фрукти містять значну кількість природних цукрів (переважно фруктозу, глюкозу і сахарозу). Ось список фруктів, які містять найбільше цукру на 100 грамів, передають Патріоти України.
| Фрукт | Цукор (г/100 г) |
|---|---|
| Фініки (сухі) | 63–66 г |
| Інжир (сухий) | 47–50 г |
| Манго | 14–15 г |
| Виноград | 15–17 г |
| Банан | 12–15 г |
| Черешня | 12–14 г |
| Гранат | 13–14 г |
| Лічі | 15–16 г |
| Ананас | 10–13 г |
| Яблуко (солодке) | 10–13 г |
| Груша | 9–10 г |
Сухофрукти (фініки, інжир, родзинки тощо) містять найвищі концентрації цукру, бо в них менше води.
| Фрукт | Цукор (г/100 г) |
|---|---|
| Авокадо | ~0.7 г |
| Лимон/лайм | 1–2 г |
| Малина | 4–5 г |
| Полуниця | 4–6 г |
| Чорниця | 9–10 г |
| Кавун | 6–7 г |
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...