
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України.
Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже смачна й поживна. Але дієтологи не радять зловживати цим супом. Адже через велику кількість жирів може виникнути загострення деяких хронічних захворювань, нагадує ТСН.
Людям, які хворіють на гастрит, солянку їсти не можна, бо вона може подразнювати шлунок. Також негативно цей суп впливає на серцево-судинну систему, оскільки має велику кількість м’яса й сала. Відомо, що тваринні насичені жири у великій кількості можуть підвищувати «поганий» холестерин.
А велика кількість кислих продуктів (каперси, мариновані огірки, лимон), які присутні у солянці, небезпечні для людей, які мають підвищену кислотність і захворювання підшлункової залози.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...