Це може здивувати! Оберіть око на картинці - і дізнайтеся, як ви виглядаєте в очах оточуючих

Тест узображенні розповість, якою людиною ви здаєтеся на перший погляд, і що про вас можуть сказати інші, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і виберіть інтуїтивно одне око. Образ, який вам сподобався найбільше, є ключовим.

1 - упевнена в собі особистість

Люди бачать в вас твердий стрижень і залізний характер. Ви здаєтеся сильною людиною, яка знає, чого хоче від життя, і легко все отримує. Так думаю навколишні, але ви знаєте, скільки в вашу зовнішню впевненість вкладено сил. Насправді ви щодня працюєте над собою, щоб бути сильним.

2 - душа компанії

В очах оточуючих ви - друг для кожного. Легкий характер виділяє вас з натовпу, з вами неймовірно легко спілкуватися. Найближчі люди знають, що насправді вам не вистачає уваги і впевненості в собі.

3 - творча особистість

При знайомстві з вами люди відзначають, що ви творча особистість. В очах оточуючих ви надзвичайно креативна людина з особливим поглядом на життя. І нехай ви зовсім не вважаєте себе унікальним, інші бачать вас саме так.

Дуже смачно! Деруни в духовці із салом та цибулею

четвер, 9 травень 2024, 6:12

Якщо хочеться дрерунів, але вдома немає яйця, можна зробити картопляні оладки із густим кефіром. Теж виходить дуже добре. Крім того, їх можна запекти в духовці із салом та цибулею, адже так набагато корисніше. Деруни виходять дуже смачними та ароматним...

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.