Це може здивувати! Пройдіть тест і дізнайтеся, які стосунки вам потрібні

У кожної людини різний характер, тому і відносини всім потрібні різні. Хтось шукає у партнері підтримку, а комусь потрібна пристрасть або розвага. Пройдіть психологічний тест у картинці і дізнайтеся, які стосунки потрібні саме вам, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку і оберіть пару, яка вам найбільше сподобалася. Не замислюйтесь довго над відповіддю, щоб активізувати вашу підсвідомість.

  1. Ви прагнете романтичних, естетичних і яскравих відносин. Найприємнішим для вас є період залицяння. У тривалих відносинах вам часто не вистачає романтики та уваги.
  2. Вам потрібні відносини з перчинкою. Якщо між вами і партнером не буде пристрасті, вам швидко стане нудно. Такі відносини не обійдуться без сварок, але вони вас тільки зближуватимуть.
  3. Вам потрібні відносини, засновані на повній сумісності. Для вас важливо мати з партнером спільні захоплення та інтереси.
  4. Ви прихильник класичної схеми відносин, де один з партнерів повинен приймати рішення і домінувати. У таких парах мало сварок і конфліктів.
  5. Вам потрібні непередбачувані відносини. Людина, з якою можна затишно провести вечір вдома, а можна зірватися у кругосвітню подорож. Ви будете щасливі з тим, хто стане для вас спорідненою душею.
  6. Ви поки не прагнете бути у відносинах. Навіть якщо зустрінете другу половинку, будете вимагати свободи. Вам потрібна схожа на вас людина, яка не любить рамки і обмеження

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.