Це може здивувати! Психологічний тест визначить, який партнер вам ідеально підходить

Всі самотні люди мріють знайти гідного супутника життя. У поняття "ідеальний партнер" кожна людина вкладає певні якості, якими повинен володіти майбутній чоловік або дружина, передають Патріоти України.

Відносини багатьох пар можуть кардинально відрізнятися і це нормально. Адже кожна людина різний і потребує такого ж унікального партнера. Простий психологічний тест визначить, якими якостями повинен володіти ваш партнер. Подивіться на зображення і визначте, що першим вам впало в очі.

Метелик

Ви харизматична і талановита людина, вам потрібен партнер до пари. Ви шукайте творчу людину, яка буде вас цінувати і підтримувати. Саме підтримка є для вас найважливішим фактором у відносинах.

Дерево

Вам не важлива зовнішність і чарівність партнера, ви розумієте, що це не має ніякого практичного значення і не принесе щастя. Ви твердо націлені на міцну сім'ю і шукаєте людини з такими ж життєвими планами.

Особа

Ви не є лідером і вважаєте за краще виконувати в стосунках пасивну роль. Вам потрібен партнер, який буде брати на себе всю відповідальність, і приймати важливі рішення.

Сонце

Ви не любите серйозних розмов, зобов'язань і строгих правил, тому шукаєте такого ж партнера. Вам важлива легкість мислення, характеру і способу життя

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...