
Сніданок - важливе приймання їжі, адже він допомагає значно знизити ризик серцевого нападу та розвиток діабету, а ще покращує концентрацію. Однак, щоб отримати максимум користі, потрібно їсти правильні продукти, передають Патріоти України.
Дієтологиня Роксана Ехсані стверджує, що такі продукти — це не найкращий вибір для сніданку. Зокрема, в ковбасних виробах надто багато натрію, який може підвищити артеріальний тиск. Ба більше, в них містяться ще й насичені жири, які мають шкідливий вплив на здоров'я серця та судин. Експертка підкреслює, що вживання обробленого м'яса пов'язане з ризиком розвитку раку та хронічних захворювань.
За словами ще однієї дієтологині Келлі Макгрейн, якщо ви почнете свій ранок з тарілки солодких пластівців, то надто швидко знову відчуєте голод. Пояснюється це досить просто — такі продукти виготовляють з рафінованого борошна, в якому дуже маленька кількість клітковини. А ще в пластівцях багато цукру і практично немає білків.
В них зазвичай міститься велика кількість цукру, а ось інші поживні речовини практично відсутні. Дієтологиня Меггі Михальчик стверджує, що їх краще замінити натуральною кавою, в яку можна додати трішки меду та мигдальне молоко. Також фахівці рекомендують відмовитися від магазинних соків, а вживати на сніданок лише свіжовичавлені. В перших дуже багато цукру, а це може бути небезпечно для вашого здоров'я.
Дієтолог Дон Джексон Блатнер стверджує, що пшеничний хліб, на відміну від цільнозернового, негативно впливає на рівень цукру в крові. Його споживання спочатку різко підвищує енергію, а потім так само швидко знижує. Якщо ви робите на сніданок тост з авокадо, обов'язково використовуйте цільнозерновий хліб. І не забувайте додати білок.
В такій випічці міститься багато калорій, а ще цукру і насичених жирів. Крім цього, в кексах практично немає білка, а тому вони не здатні забезпечити довготривале відчуття ситості.
Для багатьох людей перевірка смартфона стала автоматичною звичкою, майже як дихання. Люди тягнуться до телефона десятки разів на день, часто навіть не усвідомлюючи цього, передають Патріоти України. Але дослідження показують: саме частота таких "переві...
Жирні відкладення на кухонних шафах з'являються швидше, ніж ви думаєте. Пара, що піднімається від каструль, бризки олії та частинки жиру, що переносяться повітрям, осідають на фасадах шаф, роблячи їх липкими, тьмяними та важкими для очищення, передають...