Якщо ви хочете нарешті навчитись готувати гриби правильно та суттєво скоротити час, витрачений на це, радимо дочитати до кінця. Як виявилось, під час приготування грибів більшість господинь робить багато маніпуляцій, які не тільки не потрібні, але й значно псують їхній смак, передають Патріоти України
Клода Маккенна, шеф-кухарка й телеведуча на You-Tube-каналі "This morning", розповіла про найпоширеніші помилки під час приготування грибів. Якщо перестати їх повторювати, то смак готової страви кардинально зміниться на краще.За її словами, не потрібно чистити й мити гриби. Їх потрапляння під протічну воду може змінити структуру. А потім, під час смаження, вся вода вийде назовні, в результаті чого гриби будуть не смажитись, а варитись.
Річ у тому, що за своєю структурою гриби чимось схожі на губку. Тож вони вбирають у себе велику кількість вологи. А вона, своєю чергою, починає виходити з грибів, коли вони зазнають термічної обробки. Найкращим способом приготування грибів, каже шеф-кухарка, є їхнє пасерування разом із подрібненим часником. Саме тоді смак продукту буде повністю розкрито.
При класичному приготуванні пюре багато хто вважає, що без молока обійтися не вийде, передають Патріоти України. Цей компонент надає страві приємного відтінку смаку і робить пюре ситнішим. Проте інколи хочеться внести різноманітність у звичне меню та ...
Обожнюєте тоненьке тісто у піці, що подають у кафе? Тоді цей рецепт вам точно сподобається. Не тільки піцу, а й пиріжки чи рулети можна готувати – універсальне та просте в приготуванні, передають Патріоти України. Для тіста треба взяти:. 600 г просіяно...