Це може зіпсувати все! Не припускайтеся цих помилок під час приготування грибів

Якщо ви хочете нарешті навчитись готувати гриби правильно та суттєво скоротити час, витрачений на це, радимо дочитати до кінця. Як виявилось, під час приготування грибів більшість господинь робить багато маніпуляцій, які не тільки не потрібні, але й значно псують їхній смак, передають Патріоти України

Клода Маккенна, шеф-кухарка й телеведуча на You-Tube-каналі "This morning", розповіла про найпоширеніші помилки під час приготування грибів. Якщо перестати їх повторювати, то смак готової страви кардинально зміниться на краще.За її словами, не потрібно чистити й мити гриби. Їх потрапляння під протічну воду може змінити структуру. А потім, під час смаження, вся вода вийде назовні, в результаті чого гриби будуть не смажитись, а варитись.

Річ у тому, що за своєю структурою гриби чимось схожі на губку. Тож вони вбирають у себе велику кількість вологи. А вона, своєю чергою, починає виходити з грибів, коли вони зазнають термічної обробки. Найкращим способом приготування грибів, каже шеф-кухарка, є їхнє пасерування разом із подрібненим часником. Саме тоді смак продукту буде повністю розкрито.

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...