Це не лише смачно: Навіщо додавати у ранкову каву корицю

Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.

По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.

Скільки додавати кориці у каву?

У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:

  • У вигляді палички – можна використовувати цілу гілочку й додати її у процесі варіння напою.
  • У вигляді шматочків – вистачить 2-4 штучки.
  • У меленому вигляді – тут радять використовувати 1\4 ч. л. на 100 мл напою.

Варто знати! Що не можна ставити на новорічний стіл 2026, щоб не розлютити коня

неділя, 7 грудень 2025, 7:44

Підготовка новорічного меню завжди викликає багато питань, особливо коли хочеться зробити святковий стіл доречним і гармонійним. У 2026 році, який пройде під знаком вогняного коня, частина традиційних страв може виявитися недоречною, передають Патріоти...

Диван буде як новий: Прості хитрощі, про які мовчать клінінгові компанії

неділя, 7 грудень 2025, 7:15

Оббивка - один із найвразливіших елементів інтер’єру. Вона вбирає пил, шерсть, запахи, жирні плями й навіть алергени. Але освіжити меблі до стану “майже нових” можна вдома - без дорогих засобів і виклику клінінгових служб, передають Патріоти України. Н...