
Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.
По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.
Скільки додавати кориці у каву?
У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:
Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...
Вчені підтверджують: навіть коротка прогулянка позитивно впливає на здоров’я мозку, передають Патріоти України. Порада експертів: навіть коротка прогулянка навколо кварталу щодня допомагає підтримувати мозок у тонусі. Сидячий спосіб життя шкодить не ли...