Це не лише смачно: Навіщо додавати у ранкову каву корицю

Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.

По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.

Скільки додавати кориці у каву?

У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:

  • У вигляді палички – можна використовувати цілу гілочку й додати її у процесі варіння напою.
  • У вигляді шматочків – вистачить 2-4 штучки.
  • У меленому вигляді – тут радять використовувати 1\4 ч. л. на 100 мл напою.

Дещо може здивувати! ТОП- 5 продуктів, які спричиняють здуття живота

понеділок, 25 листопад 2024, 18:10

Про п’ять “ворогів плоского живота” розповіли експерти одного зарубіжного видання, передають Патріоти України. Будь-який виноград – важкий продукт для травлення. Фруктоза, що у великій кількості міститься у винограді, викликає посилене газоутворення і ...

Це здивує! Які зміни відбуваються в організмі при відмові від цукру

понеділок, 25 листопад 2024, 17:09

Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України. За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати пробл...