Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.
По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.
Скільки додавати кориці у каву?
У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:
У світі мільйон літаків виконують рейси, інколи практично без зупинки. І хоча спеціальні бригади прибиральників роблять все можливе, щоб почистити кожне сидіння до прибуття наступних пасажирів, іноді речі можуть бути упущені або залишатися трохи брудни...
У сірій суєті повсякденності ми забуваємо про душу і те, що в світі є ще щось крім щоденних ритуалів і дороги з роботи додому, передають Патріоти України. Ми зібрали 14 фільмів, які допоможуть наповнити вільний вечір роздумами і зворушать вас до глибин...