Це не лише смачно: Навіщо додавати у ранкову каву корицю

Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.

По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.

Скільки додавати кориці у каву?

У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:

  • У вигляді палички – можна використовувати цілу гілочку й додати її у процесі варіння напою.
  • У вигляді шматочків – вистачить 2-4 штучки.
  • У меленому вигляді – тут радять використовувати 1\4 ч. л. на 100 мл напою.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...