Горнятко ароматної свіжозвареної кави - це для багатьох невід’ємний ранковий ритуал. Для того, щоб покращити смак напою, його доповнюють різними прянощами, молоком та вершками, додають шоколад та навіть халву. Але ще є кориця, властивості якої часто недооцінюють передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, навіщо додавати у ранкову каву корицю.Перш за все, мелена кориця здатна неабияк покращити смак кави. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.
По-друге, додавання кориці у каву може позитивно вплинути на самопочуття та здоров’я. Все тому, що спеція містить у собі цінні мінерали такі, як кальці, марганець, калій та залізо. Вони, своєю черго, покращують роботу мозку та підіймають настрій. Окрім цього, кориця – це джерело унікальних речовин, які чинять антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.
Скільки додавати кориці у каву?
У цьому випадку все залежить від того, у якому вигляді ви додаєте корицю:
Повільна робота, підвисання чи несподівані збої - знайома ситуація для багатьох користувачів смартфонів. Щоб не терпіти незручності, варто розібратися в причинах гальмування та вжити заходів, передають Патріоти України. Ось 10 найпоширеніших причин, чо...
Чому собаки чекають біля дверей саме в той момент, коли господар ось-ось повернеться додому? Виявляється, завдяки своєму досвіду та неймовірному нюху вони можуть точно передбачати час майбутніх подій, передають Патріоти України. Катажина Бурда у своїй ...