Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правило правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується, інформують Патріоти України.
Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більш того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.
Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі.
Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, досить щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...