Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правило правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується, інформують Патріоти України.
Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більш того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.
Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі.
Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, досить щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...