Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правило правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується, інформують Патріоти України.
Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більш того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.
Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі.
Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, досить щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.
Схуднути до літа — цілком реально, навіть якщо до пляжного сезону залишилось кілька тижнів. Головне — реалістичний підхід, стабільність і відсутність жорстких дієт, які тільки шкодять, передають Патріоти України. Ось головні секрети ефективного й безпе...
Зазвичай усі кладуть у нижні шухляди холодильника якісь овочі, зелень, фрукти. Однак так розподіляти продукти не рекомендується. У багатьох холодильниках на нижніх контейнерах спеціально пишуть попередження, що вони для цього не призначені, зазначають ...