Це небезпечно: З чим категорично не можна поєднувати диню

Експерти розповіли про найнебезпечніше поєднання дині з іншими продуктами.

Эксперты рассказали о самом опасном сочетании дыни с другими продуктами

Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правило правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується, інформують Патріоти України.

Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більш того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.

Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі.

Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, досить щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...