Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правило правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується, інформують Патріоти України.
Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більш того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.
Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі.
Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, досить щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.
Зазвичай ми звинувачуємо втомленість у стресі чи несприятливій погоді. Проте, за дослідженнями, найбільше нашу енергію забирають щоденні повторювані дії та наші звички. Достатньо невеликих змін у повсякденній рутині, щоб швидко відчути покращення самоп...
Щороку мільйони автомобілів викрадають, і зловмисники постійно вигадують нові методи. Хоча багато водіїв вкладають кошти в сигналізації, GPS-трекери чи замки на кермо, експерт поділився примітивним, але ефективним способом, який не вимагає жодних витра...