Це під силу не всім! Перевірте, наскільки ви уважні - знайдіть чотирьох жінок на зображенні

Український художник Олег Шупляк створив картину, на якій зображені чотири жінки. Але не всіх можна легко виявити. Схоже, тільки у 2% людей вийде це зробити, передають Патріоти України.

На перший погляд, на знімку зображена жінка з розкішним густим волоссям і в красивій сукні, яка посміхається, розмовляючи по телефону.

Більшість людей, швидше за все, побачать цю жінку першою, але насправді на фотографії є ще три дами. Олег стверджує, що намалював "символічну композицію", щоб поліпшити популярну тему "оптичних ілюзій".

.

.

.

.

.

Насправді, ми можемо відкрити вам таємницю. Другу жінку можна побачити, якщо подивитися на руку жінки біля її щоки.

.

.

.

.

.

Щоб побачити третю жінку, потрібно подивитися на тіло другої.

.

.

.

.

.

А четверту знайдете так: на животі першої є губи — тобто все зображення — це і є сама жінка.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...