Це під силу всім! 105-річний американець назвав два секрети свого довголіття

Королева Єлизавета ІІ, яка померла 8 вересня у віці 96 років, стала рекордсменкою серед британських монархів із тривалості правління. Серед секретів її довголіття та активності називали хорошу спадковість, правильні звички та щасливий шлюб, передають Патріоти України.

Із цим згоден і мешканець американського штату Арканзас Телл Еллісон, який днями відзначив своє 105-річчя. В інтерв’ю місцевому телеканалу 5NEWS він розповів, що вважає запорукою свого довголіття правильне харчування і щасливу дружину.

Чоловік досі веде біблійні заняття для дорослих, займається садівництвом та працює з деревиною. На свій день народження він зустрівся з друзями, щоби розділити з ними іменинний торт. Але у звичайні дні Еллісон віддає перевагу збалансованому здоровому харчуванню, яким забезпечує його дружина. "Вона готує два збалансованих прийоми їжі на день. Їй подобається готувати, а мені подобається їсти", — так розповів про свої секрети довголіття американський довгожитель.

У червні Телл та його дружина Мері відсвяткували 81-шу річницю шлюбу. У них народилось п’ятеро дітей, родина також може похвалитись 14 внуками, 34 правнуками и 30 праправнуками. При цьому подружжя Еллісон живе окремо від своїх нащадків у будинку, який вони збудували у 1960-х роках, і веде самостійне життя.

Еллісон також поділився с журналістами секретом успіху свого такого тривалого шлюбу. За його словами, це терплячість. Чоловік порадив усім, хто хоче прожити все життя в коханні, рахуватись зі своїми партнерами.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...